boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

10-koraka-do-pobede

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Први корак- СЛОБОДА
Србија се прво мора ослободити од многих наметнутих и потплаћених  партија које нас вуку у понор Европске Уније, чланство у НАТО пакту и погубне и нове зајмове од  ММФ-а. Србија није слободна земља, ми смо уцењени од стране Запада и наше застрашене власти  послушно испуњавају све диктате САД, Немачке и Европске Уније на штету Србије. Србија је окупирана и поробљена земља, која ништа не одлучује сама, нити у своју корист и зато смо у огромној кризи. Ми смо окупирани економски, медијски, политички и културно. Наша држава је творевина без својих граница и без своје војске- наша војска је под командом НАТО пакта.Без слободе одлучивања никада се нећемо ни опоравити. Неопходно је хитно стварање масовног и јединственог националног фронта, који ће стати на пут прозападним НАТО странкама и спречити их  да остваре план за коначно уништење Србије као самосталне државе  и уништење српског народа- уништење  и популације и духа и културе до тачке непрепознатљивости.

Други корак- САВЕЗ СА РУСИЈОМ
Након протеривања плаћеничких прозападних странака из свих институција власти и државе у Србији, убрзано се потписује Савез са Русијом као главним и приоритетним партнером Србије: отворена војно –техничка сарадња, спољно-политичка усаглашеност, разнолика економска сарадња, културно-научна сарадња, појачани међусобни туризам и јачање духовних, православних веза. Русија је једини истински пријатељ Србије на свету и једини поуздани савезник који ће увек штитити наше интересе. Русија нас никада неће окупирати, ни бомбардовати, нити уцењивати да радимо против себе. Русија је после 1999. сачувала Косово својим ветом у Уједињеним Нацијама, а не издајничке прозападне власти Србије, које би одавно продале Косово да није било Русије. Једино уз Русију Србија може бити самостална и неугрожена држава и само Русија је та братска земља којој можемо веровати и са којом савез значи пријатељство и поштовање а не потчињеност и ропство као у Европској Унији.

Трећи корак- СОЛИДАРНА СРБИЈА
Када се Србија ослободи издајничких и прозападних власти и буде слободна да склопи Савез са Русијом- почиње стварање потпуно другачије и нове Србије. Успоставља се модерна држава на темељима солидарности: наступа морална револуција друштва и општих вредности, револуција културе, економије, здравства, школства- у смислу заштите човека тј. народа као најбитнијег темеља државе. Принципи социјалне правде, једнаких шанси за све људе и опште солидарности примениће се у свим сферама постојања друштва. На првом месту је брига за сваког човека и његову добробит у оквиру нове, хумане и праведне државе. Солидарност је принцип који већ 20 векова постоји у српском народу и темељ је нашег постојања. Солидарност је оно чиме се Србин издваја од других народа и то је и принцип дубоко усађен у светосавско православље. Солидарност је темељ будућег света који се супротставља принципима болесног капитализма. Свет у коме постоји шачица ненормално богатих и милијарде сиромашних није нормалан свет. Свет у коме шачица уништава животе милиона људи, искоришћава раднике, убија сиромашну децу и сеје разврат наркоманије, педофилије и „легалне“ проституције тј. продаје жена као меса у излозима- то је изопачени свет и метастаза трулежи капиталистизма.
Солидарност је лек за све болести савременог друштва и државе.

Четврти корак- УБРЗАНА ПРОИЗВОДЊА И ОБНОВА
Темељи јаке државе леже на сопственој производњи и упошљавању свих радно способних људи. Сопствена производња јефтине хране, лекова, обуће, одеће и технике омогућава лакши живот људима и стабилност живота. Држава која све увози и купује од Европске Уније је мртва држава која преживљава од мрвица са туђег стола. Држава која производи за себе и потом вишак производа продаје је успешна држава. Уз помоћ Савеза са Русијом, Србија ће бити слободна да ради и производи за себе много јефтиније и квалитетније од увезене шкарт робе из Европске Уније. Сав вишак производа и уговорене извозне квоте одлазиће за Русију, без плаћања царина и без ограничења количине извоза. Домаћа пољопривреда, обнова разноврсне привреде и лаке индустрије су наше реалне могућности. То су наши лако обновљиви ресурси са малим инвестицијама и са кратким роком остварења. Обнова саобраћајница, болница и школа су приоритети уз државно контролисану и много јефтинију изградњу станова, а све то уз стварање нових, домаћих грађевинских предузећа. Живот за народ мора бити стабилан и гарантован- храна здрава и јефтина, станови повољни, рад и зарада омогућени сваком, а лечење и школовање доступни свима и бесплатни. Само тако ће се прекинути одлив становништва у друге државе, и зауставити стопа морталитета, а омогућити младима да сами пожеле да остану овде и да стварају породице са пуно деце.


Пети корак- ПРАВЕДНИ ЗАКОНИ
Постојећи правни систем државе Србије је мешавина утопијског комунизма, лажног социјализма и нових европских закона, наказних и штетних по људе и породицу. Закони се доносе против народа и без утицаја народа, често без икаквог знања јавности. Закони који су народ и државу штитили укинути су на брзака и под мутним околностима: укинут је Закон о велеиздаји и Закон о редовном војном року. Уведени су срамни и фашистички  „закони“ Европске Уније о одузимању деце од родитеља и „хранитељским“ породицама и закон о заплени имовине због дугова на име животних трошкова. Закони о продаји државне имовине и националних богатстава, о продаји и стечају наших предузећа. Правни систем Србије је накарадан, неправедан и окренут против живота Србије и против народа Србије. Сви штетни закони и одлуке који су донесени супротно интересима српског народа и животних интереса Србије као државе морају се укидају се одмах а ступају ван снаге у року од 3 месеца. Враћамо Закон о велеиздаји и драстично се мења крајње непоштени Закон о изборима. Чисте се сви акти који су омогућили пљачку Србије, уништење радника и сељака, пљачку националних богатстава и успостављање наказног и анти-српског система школовања. Пооштравају се закони за сузбијање криминала, трговине дрогама и привредног криминала. Закони ће радити за грађане, а не против њих: укида се право на конфискацију имовине на име кредита, укида се одузимање деце осиромашеним родитељима, а посебна законска пажња се посвећује контроли финансирања медија, политичких партија и раду страних банака у Србији.

Шести корак- ОБНОВА ДРЖАВНИХ ИНСТИТУЦИЈА
У солидарној Србији, која ће након  ослобађања у року од 4 године подићи производњу и обновити здравље и економску моћ становништва,а након доношења праведних закона- следи и обнова свих институција државе. Државни бирократски апарат се мора смањити и ставити у службу народа, очистити од политичарења и бахатости. Државна служба ће поново бити угледна и солидно плаћена, али са огромном одговорношћу и са великим казнама за нерад, мито и корупцију. Полиција се мора опремити, модернизовати и очистити од криминала, а судство се мора строго одвојити од утицаја мафије и политике. Војска ће се обновити и опремити уз сарадњу са Русијом, уводи се поново редовно служење војног рока и часни српски модел одбране земље- нема више мисија у страним земљама.
 Школе, болнице, медији, полиција, државни чиновници- сви ће радити праведно и са пуном одговорношћу, а нови закони са строгим казнама за наношење штете људима и држави ће брзо омогућити успостављање новог реда и дисциплине. Уместо на поткрадање државног буџета и расипање новца путем злоупотребе службеног положаја, у солидарној Србији средства ће бити усмерена на модернизацију објеката, опреме и ресурса државних институција од којих зависи живот људи.  Ниједна државна институција Србије  неће смети да прима новац од страних агентура и невладиних организација из иностранства, нити ће наши државни кадрови бити обучавани у иностранству. Србија мора имати своје банке и развојне фондове, своје научне институције за истраживање и своје кадрове- стручне, образоване и изнад свега – кадрове лојалне Србији!

Седми корак- МАСОВНИ ПОВРАТАК ДИЈАСПОРЕ
Још од увођења титовско-комунистичке диктатуре и анти-српских власти у Србији, почео је масовни прогон мислећих људи и родољуба у иностранство. Одлив младог и способног становништва од стране разних диктаторских и анти-српских режима до данас није престао.Али то што је до сада било несрећа за Србију, од  данас може постати спасоносно решење. Сви који су напустили Србију у претходних 75 година, успели су да избегну прогон, стрељање или уништење својих породица. Здраво и отпорно семе српства некако се сачувало у прогонству широм света, а у новој и солидарној Србији, дијаспора ће поново наћи своје остављене куће. СНФ ће омогућити остварење правде за све наше људе који су морали да оду одавде- давањем законских гаранција дијаспори, привилегија, пореских олакшица и многих конкретних поступака за повратак Срба у своју матицу. Србија ће тако за свега 4 године значајно подмладити становништво, јер ће омогућити масовни повратак младих са целим породицама и пре свега са пуно деце. Дијаспора ће се вратити својим домовима, али уз чврсту подршку нове Србије за пристојан живот повратника овде и њихов несметан рад и пословање. Само тако се владајући морталитет у Србији,  за 4 године акција за повратак дијаспоре, може брзо претворити у висок наталитет. Повратници ће уживати пореске олакшице и повластице ако инвестирају у Србији, повратници  ће добити празну државну земљу за рад и становање ако је више немају у Србији. Повратници ће бити уважени и признати чланови друштва, који ће помоћи својим знањем, искуством и запослењем у свим структурама нове Србије, да држава крене напред огромном брзином и са успехом. За опоравак државе, Србија мора бити пуна људи, пре свега младих и способних.
Повратком дијаспоре ћемо спојити и стотине хиљада расцепаних породица- старих који су остали без своје деце и унучића који се пате по иностранству и повратак израбљене дијаспоре својим домовима и родитељима, својој земљи- уз гаранцију несметаног рада и пословне иницијативе.

Осми корак- КУЛТУРНА РЕВОЛУЦИЈА
Очување државе и нације не лежи у економском рају. Економија је секундарно питање, економија само прати духовну обнову националног бића. Очување наше оригиналне изворне српске културе, традиције, језика и уметности су кључ опстанка Србије као државе и народа у вековима који долазе. Материјална сигурност и стабилна економија су само фактори физичког опстанка људи, али без обнове правих духовних вредности, чак и многољудна и богатија Србија могла би бити само станиште неке вредносно и морално мутиране, болесне и зле нације. Богатство државе и појединца није први и главни циљ обнове Србије, већ духовни препород и повратак позитивним и моралним принципима живота.
Култура Србије је богата: имамо сопствени језик и писмо, књижевност и народно стваралаштво, јединствене обичаје и поносну традицију, огроман потенцијал у талентованим појединцима, невероватну креативност, домишљатост и сналажљивост. Имамо богату уметност, ствараоце, научнике и спортисте расуте по земљи и свету. Те наше вредности, вековима развијане и непроцењиве, морају добити предност над западњачим материјализмом и плитким моделима квази-културе. Солидарност је одувек била уграђена у генетски код Србина и томе се морамо вратити- јединство, милосрђе и људскост, српски понос, гостопримство, племенитост и васпитање, високи морални принципи и истрајност у праведности. Српска култура стоји супротно од свега што доноси западна цивилизација- морамо се вратити себи и својим коренима. Језик, књижевност, уметност а посебно музика, филм и позоришта се морају очистити од страног кича и шунда, од ниског комерцијализма и мас-културе са печатом глобализма и декаденције. Српска Академија Наука и Уметности мора постати заиста српска, а не анти-српска тј. југоносталгична, про-комунистичка и мондијалистичка творевина. Уместо конкордата себичних стараца који једни другима деле докторате САНУ мора да подмлади своје редове и ода почаст хиљадама младих научника који заслужују своје место међу академицима. Више од 5000 магистара и доктора наука је расуто само по свету и они немају своје место у САНУ упркос невероватним научним радовима и достигнућима. САНУ оваква каква јесте- политизована, затворена и застарела, у рукама неколико комунистичко- глобалистичких идеолога сахрањује српску културу уместо да је подстиче и храни. Томе се мора стати на пут- или променом САНУ изнутра или оснивањем нове САНУ! Ово се односи и на универзитете у Србији који су под утицајем страних НВО и који се баве отимањем новца од државе и студената, а не науком и унапређењем школства! Држава у којој је велеиздаја у редовима интелектуалаца и политичког врха- та држава је осуђена на смрт. СНФ ту смртну пресуду мења у борбу за живот. Шачица продатих и кукавичких појединаца не може и неће држати читав народ у шаци и продавати га за своју корист и своје циљеве. Издаја мора престати одмах и сада- јер је угрожено постојање Србије и физичко постојање народа. Све институције Србије морају радити искључиво и само за напредак Србије- без изузетка. Ко не буде тако чинио, одговараће по новом Закону о велеиздаји.

Девети корак- УЈЕДИЊЕЊЕ СВИХ СРБА
Без обзира на веру, територију или начин сарадње, Срби се морају ујединити и ван граница саме Србије. Културна и економска сарадња морају бити мост ка заједничком путу свих Срба у бољу будућност. Срби на Балкану, али и у дијаспори морају тесно сарађивати и помагати се међусобно. Морамо једни другима давати предност у свакој сарадњи и направити најјачи лоби на свету- српски лоби. Више од 5000 врхунских научника Срба је у свету- магистара и доктора наука, расутих без икакве организације или матичног удружења. Хиљаде могућих пројеката из науке и економије се не остварује, а угледни и моћни Срби нису позвани да очествују у обнови српске културе и државе у 21.веку. Сарадња на самом Балкану је никаква или ограничена себичним интересима политичких партија, насупрот многобројном и разједињеном српству које просто вапи за уједињењем и духовном обновом. Солидарност између свих Срба мора се успоставити као хитно питање у име опстанка српске нације у целини а не само територијално. Морамо се заједно изборити за права Срба протераних из Хрватске и њихове вековне Крајине, за Републику Српску и права Срба у БиХ, за повратак прогнаних Срба на Косово и Метохију, за угрожене Србе у Македонији, за све наше мањине у Мађарској, Румунији и Бугарској. Морамо се старати за све  расејане Србе широм света и омогућити им да њихова деца уче српски језик и културу у расејању, ако се већ не враћају овамо. У заштити својих права, сви Срби на свету морају стајати сједињени као једно биће и реаговати у одбрану сваког појединца и свуда.

Десети корак- ПЛАНИРАЊЕ СОПСТВЕНЕ БУДУЋНОСТИ
Срби као народ никада у скоријој историји нису били слободни. Зато нисмо ни имали никакав план за будућност. Увек смо се уједињавали само у несрећама и опасностима, у нападима на српску државу и народ. Бранили смо се од окупација и напада и зато никада нисмо могли да се окупимо и направимо план за будућност. По завршетку одбрамбених ратова, нисмо правили планове и стратегије за будућност и зато смо поново и на исти начин били поробљавани и окупирани. Наша будућност је била изнуђена и  диктирана спољним околностима и нашим условљеним одговором на стране диктате и нападе. Тако смо само живели од данас до сутра, прихватајући оно што дан доноси као нужност. Држава се не гради на таквом животу нације- тако се растура и државност и уништава живот читавог народа.
Србија мора имати план унапред за сваки корак напретка. Србија мора имати своје циљеве, своје снове за хиљаду година које долазе. А тај наш план и наши снови морају се запечатити свечаним заветом целе нације: за уједињење, за праведност, за слободу, за очување здраве и богате породице, за повратак Косова и Метохије, за повратак дијаспоре, за велики и многобројни народ, за повратак српске културе и духа. Ми морамо знати и планирати шта ћемо засадити, шта ћемо продати, а шта куповати, шта ћемо наградити, а шта казнити. Ми морамо планирати шта ћемо градити и колико ће нас бити за 10, 50 или 100 година.
 Ми морамо планирати и зацртати унапред живот какав желимо и само корак по корак ићи право ка тим циљевима. За почетак, ових 10 корака који следе природним редом, могу да Србију и цело српство подигну на ноге, да почнемо да ходамо слободни и усправне главе. А за више од тога и након тога- сваки усправан Србин моћи ће и сам да смисли шта жели даље!

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija