boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

aktivisti-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Сваки појединац који жели да мења постојеће стање ствари и који жели да узме учешће у нашем раду, слободан је и добродошао да приступи покрету солидарности- Српском Народном Фронту.
Активизам подразумева ангажовање на оснивању иницијативних одбора широм Србије и у дијаспори по целом свету. Активисти СНФ-а ће бити и будући одборници, део државне управе једне нове Србије. Заузимаће места у Парламенту и Влади.
Активиста значи политичко и друштвено деловање, као и рад на ширењу и јачању покрета СНФ.
Активиста може да помогне на хиљаду разних начина, у складу са својим знањем, могућностима и местом у покрету.
Сваки активиста се прихвата своје улоге у покрету СНФ као редовни актер разних дешавања.
Активисти могу бити свих година старости: ми желимо масу младих људи, ми желимо огроман број жена, ми прихватамо старије грађане који својим искуством и мудрошћу могу да саветују, ми желимо све службенике из свих сектора делатноси да дају своје идеје о променама које морамо начинити.
Припадност некој странци, институцији или религији није битна: наш заједнички именилац је Србија као држава у којој заједно живимо, а желомо више и боље.
Нико по рођењу не припада странци или религији- ми само припадамо родној Србији, а идеологије које руше Србију треба напуштати.
Сваки човек погреши стотину пута у животу- грешимо у избору разних ствари и одлука, али нико нема право да захтева верност погрешним странкама и лажним идеологијама.
У том смислу свако може да се одрекне оних који су га преварили, запослили, па сада уцењују да гласа и даље за политику која нас уништава као народ и државу.
Свако коме је драга своја породица и наш заједнички интерес да Србија буде јака и праведна држава, нас који у њој живимо треба да осети обавезу да се прикључи Српском Народном Фронту.
Као и у нашој новој, будућој Србији, свак члан СНФ-а имаће своје место и биће уважен. Србији је потребан сваки човек, свака помоћ да се подигнемо из блата.
Милиони  паметних глава, милиони вредних руку морају да се удруже да би створили стотине хиљада младих породица и  стотине хиљада новорођене деце, милионе поново запослених и срећних људи.
Зато морамо прво да створимо непобедиви и многобројни Српски Народни Фронт- не стотину, ни хиљаду чланова- већ милионе организованих и побуњених грађана који више неће да трпе уништење сопствених живота, здравља и среће.
Сваки активиста има шта да допринесе, сваки човек има знање и могућност у нечему што нам је битно.
Јавите нам се и допринесите да ова борба за наше животе почне што пре и да се захваљујући масовности покрета та борба што пре и заврши.
aktivisti-2Само огроман број људи уједињен као последња линија отпора против уништења наше државе Србије, а и нас самих са њом- само јединствен и огроман фронт од милиона незадовољних људи може да направи тектонске промене у овој жабокречини очаја  у којој живимо.
 Појединци који се боре самостално само ће изгорети у тој борби и нестати без гласа- сломљени и савладани на крају своје усамљене и огорчене борбе.
Заједно, сви ми који не живимо животом који заслужујемо а радимо и трпимо свашта да би у данашњој Србији преживели, ми смо тај огроман фронт који мора да се пробуди, уједини, организује и устане против бедне судбине која нам је намењена.
Замислите само милионе људи уједињених и организованих у један фронт, у једну армију! Таква снага неће морати ни да моли ни да чека годинама да направи промене које желимо.
Зато пожурите – времена је мало, а не требате пуно да дате да би остварили заједнички сан о слободи и нормалном животу.
Постаните активни, побуните се, проговорите, реците већ једном „не“ сваком понижењу, ставите тачку на ћутање и трпљење, узмите од живота оно што вам с правом припада- скините јарам са свог врата и покидајте ланце модерног ропства.
Нека сваки онај који је назадовољан учини барем један корак за свој спас, и нека се свако ко жели боље од свог живота запита- може ли неко други да ради за твој спас док ти седиш код куће и немоћно кукаш над сопственом судбином?
Свако има неко знање, свако има неку способност коју мора да употреби да би се ствари покренуле.
Зато нaм помозите, јавите се да разговарамо, да нађемо ваше место у фронту за спас Србије.

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija