boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

cuvari-slobode-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Чувари Слободе су највеће благо Србије. У редовима Чувара Слободе биће само права српска елита: најхрабрији, најбољи, најпаметнији, најборбенији и најчистији појединци.  То су сви младићи али и девојке који желе да остану да живе и раде у својој отаџбини и који ће се ујединити у један покрет који ће бити најјачи и најмоћнији весник промена у Србији.
Чувари Слободе ће бити носиоци свих активности Српског Народног Фронта- Чувари ће обезбеђивати и организовати трибине, предавања и скупове СНФ'-а. Чувари Слободе ће имати теоријске и практичне обуке, учити разне савремене вештине, дружити се и боравити у Камповима Слободе у природи.
Чувари Слободе ће кроз свој рад и дружење чувати дух српства'- нашу традицију, културу, наше вековне принципе витештва, моралности и доброте српског народа.
Чувари Слободе ће ујединити своје родитеље, пријатеље, рођаке и комшије да послушају своје младе и да им пруже помоћ да опстану овде у својој отаџбини Србији.
Чувари Слободе ће својим јавним делањем и речима праве љубави учинити да сви који још не виде прави пут  коначно прогледају у име будућности Србије.
А та будућност Србије, данашња српска омладина  гурнута је у запећак и у ћоше као по казни, и остављена од стране свих партија и странака да труне и живи у беди своје најлепше године!
Или пак, ако млад човек пристане да зарад било каквог посла  да га по странкама вређају, киње и јашу годинама, тај ће омладинац бити исцеђен и шутнут и за неколико година слугерисања постаће болесни старац!
Ми нудимо другачији пут, ми зовемо да се млади пробуде и да заузму место које им припада- место под златним сунцем слободе, у Србији, својој земљи. У редовима Чувара Слободе зато мора бити стотине хиљада младих људи који су се овде родили и који одбијају да постану слуге и робови- било овде било у туђини!
А иза својих младих полако али сигурно стаће и родитељи и бабе и деде и кумови, пријатељи, колеге...Јер  никада слободу и напредак нису доносили они који трпе понижење и који су се покорили злим и лошим људима.
cuvari-slobode-2Време је да се ствари ставе на своје место и да ми млади који остајемо овде узмемо ствар у своје руке. И ко је решио да неће подвити реп кад повичу зле газде, и ко је сигуран да неће спаковати кофер да би служио страном газди - тај нека ступа у редове Чувара Слободе.
Ми Чувари Слободе чувамо своју слободу и достојанство свог људског бића, ми остајемо овде да се боримо, да сачувамо слободу наше Србије. Ми ћемо заузети место које нам припада по свим људским и Божјим законима. Ми смо будућност једне нове, чисте и честите Србије.
Наш завет је да ће се наша деца рађати и одрастати у слободној Србији а ми остати овде заувек- сложни, снажни и слободни, ми Чувари Слободе!
Зато похрлите и пожурите, немојте да вас други за рукав вуче да поправите своју судбину и промените своју немоћ у снагу. Нека вас ваше срце, ваша савест и ваша воља поведу у редове Чувара Слободе!

Нека се Србијом прошетају хиљаде и хиљаде Чувара Слободе, да се види и да се зна - Не дам те Србијо и не дам на себе, јер ја сам својом младошћу семе спаса Србије!
Придружите се што пре!

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija