boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

internet-gerila-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Посебно место у редовима СНФ-а чине савремени борци за слободу и будућност Србије. То су образовани, начитани млади људи који знају праву истину и који ће се борити да сваког дана разоткривају лажи којима се народ трује и доводи у заблуду, не би ли коначно психички пукли тако да цела Србија дође у стање отупљености, безвоље и депресије. Тај циљ је потребан да би се све на крају распродало, да би били под апсолутном контролом страних сила које желе да остваре хегемонију на Балкану и остварење својих вековних планова а то су Немачка, САД и Турска са својим НАТО савезницима на Балкану.
У том окружењу свакога дана ничу као печурке приватни медији са домаћим именом и страним власницима којима се не може ући у траг. Ипак, ако само послушамо начин на који неки медиј пише или извештава о Србији можемо лако и закључити одакле ветар дува. Сваки од њих има став понижавања и мржње према свему српском, свака се негативност или случајност претвара у злочин, а реални догађаји се маргинализују. Ти медији намерно стварају атмосферу пропасти, негативности, безнађа и форсирају само оно лоше из Србије. Наравно, ти медији фаворизују домаће издајнике и од њих пречестим понављањем и бомбардовањем обичног човека глупостима врше извртање истине, прекрајање историје, ствара се виртуелна стварност која човека слуђује и дезоријентише. Методе манипулације и тортуре становништва путем медија су најперфиднији и најмоћнији убитачни арсенал Запада у рату против Србије.
 Некадашње ровове су тако заменили  савремени електронски медији.Непријатељ је постао невидљив, скривен популарним серијама које привлаче гледаоце, док  он усађује суицидални профил Србину у свим другим програмским шемама. Непријатељи данас путем медија трују српски народ турским серијама, наметањем најнижих комерцијалних продукта кича и шунда, неморала, плиткоумности, фуш културе и квази-уметника, величањем материјалних вредности над духовним благом Србије.
Намерно се ствара утисак бесмислености сваке борбе, сваког права на сопствено мишљење и утисак да је све унаспред предодређено, да само ми ту нешто контрирамо и да смо ми Срби један лош, нерадан и безвредан народ.
Од 2000. године то није став само спољних медија, већ тај програм сатанисања и блаћења свега српског постаје и државна политика жуте Србије. Пљување по себи самима, величање свих крвника Србије и праштање невиђених злочина над Србијом, то је особина домаћиг медија у спрези са издајничком гарнитуром политичара на челу државе.
Данас се таква неправда и окупација не могу сломити ако не покажемо истину и ако на интернету немамо борце за истину који ће писати и потискивати лажи, манипулације и преваре које нам се намећу сваког дана путем електронских и писаних медија.
internet-gerila-2 У правој џунгли лажи и неистина које се сервирају о Србији, због којих смо постали оклеветани и озлоглашени у свету, Србија је на крају прљаве кампање НАТО пакта и шиптарске мафије под именом ОВК била без проблема разорена јер је направљена припрема терена. Ми смо тада изгубили медијски рат, истина је умрла под првим бомбама, а након бомбардовања и потписивања срамне капитулације у Куманову, јуна 2000., народ Србије су наставиле да трују стране службе преко инсталираних медија, разних тобоже независних „невладиних“ организација и домаћих медија које су водили поткупљени и продати „новинари“.
Тај рат против Србије траје и данас и не само што траје, већ је свом највећем успону. Сви медији у Србији данас су под страном контролом. Армије људи су плаћене да на Интернету делују додатно- као неко јавно мњење и као прави људи, а у ствари су то професионалци плаћени да отварају профиле „обичних“ људи и тако контролишу и усмеравају ставове народа. Популарно „ботови“ тј. роботи имају инструкције да након намонтираних догађаја у јавности просто опседају места за коментарисање на интернету и тако дају реалан тон манипулацијама које врше стране силе и њихове службе, домаћи медији и издајнички српски политичари.
Интернет герила СНФ-а ће зато бити модерна герила која ће се борити за истину и за отрежњење Србије јер ниједан глас истине више не може допрети до јавности путем ових медија.
Мрежа бораца Интернет гериле неће бити ништа слично армији тупавих и плаћених ботова. Интернет герила ће бити масовни покрет нових српских витезова који ће рушити лажи а откривати истину, који ће бити повезани и јединствени као подршка борби за слободу Србије.
Истина је одувек била оружје победе а освешћени роб је већ на пола пута до своје слободе. Зато ће Интернет герила радити на освешћењу Србије о рату који се води против ње, о лажима које гутамо сваког дана и о психолошком рату страних агентура и домаћих бараба са циљем да замрзимо сами себе и да о себи мислимо лоше.
Ова интернет одбрана је битнија од С- 300 ракетног штита и моћнија од атомске бомбе, а то су млади људи Србије. Овај рат ћемо водити из својих домова и без страха од одмазде, јер још увек можемо да делујемо слободно.
Битно је да та битка почне што пре да не бисмо дочекали и цензуру интернета и крајњу окупацију Србије.
internet-gerila-3Зато позивамо све свесне и храбре младе људе да не губе време читајући трачеве и глупости које Запад сервира, већ да време на интернету употребе да упознају своје вршњаке из Србије, да се уједине и да ураде нешто за своју будућност.
Објављујте истину о Србији, шерујте приче о правим људима, а не трачеве о певаљкама, старлетама и свим оним небитним стварима које узимају ваше време и не дају вам да од шуме глупости видите шта нам се спрема!
Не будите слепи роб интернета који вам испира мозак и намеће своје вредности- употребите интернет као оружје истине. Учествујте у стварању нове, праведне Србије у којој ћете живети како ви желите а не како нам је испланирала западна окупаторска банда моћника.
Од вас зависи да ли ћете за пар година бити слуга и роб који ради за стране компаније и више од 10 сати а који ће примати ни двеста евра, и коме ће пукнути кичма пре него што напуни 40 година.
Придружите се Интернет герили СНФ-а и почнимо да стварамо сопствену будућност!
Ви ћете из сваког града, из сваког села, из сваког кутка Србије бити наши репортери и борци за истину. Ви ћете писати приче и слати фотографије о свему што се заиста дешава у Србији- ви ћете износити истину о свакој превари, продаји, о свакој неправди над људима у Србији, ви ћете разоткривати локалне моћнике и њихове прљаве играрије са политичарима на штету обичног човека. Ви ћете сведочити о манипулацијама страних компанија, о свакој неправди и криминалу, о свему о чему требају да говоре српски медији којих више нема.
Интернет герила ће бити очи и уши слободне и мислеће Србије на путу ка ослобађању од окупације.

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija