boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Ктитори су личности и појединци који редовно желе да помажу СНФ-покрет солидарности.
Њихов допринос се вреднује као и активно чланство, а наша захвалност ће бити овековечена Граматама које ће сваки ктитор добити.
Ктитори ће ући и у српску историју као добротвори који су улагали у темеље нове Србије и који су на време увидели праве идеје.
Ктитори не морају доприносити огромним свотама новца или других материјалних или нематеријалних добара: битно је да нам омогуће редовну подршку и помоћ, како би покрет СНФ радио без трзавица и прекида редовних активности због финансијских питања.
Ктитори су родољуби који ће са поносом бити слављени у нашој новој и другачијој Србији и који ће бити уважени чланови друштва уз јавне почасти и годишњи пријем на државном нивоу. СНФ ће у новој Србији имати Дан захвалности, посвећен њима и њиховим потомцима за допринос стварању нове државе.
Ктитори СНФ-а ће бити нови задужбинари и родољуби попут Илије Коларца,  Капетана Мише Анастасијевића, Саве Текелије, јер је СНФ државотворни покрет, а не пролазна странка или партија дневних интереса.
СНФ ставља интерес Србије изнад личног интереса и поставља циљеве за добробит целе државе Србије и целог њеног народа.
Циљеви СНФ-а су стратегија за опоравак Србије и њен постепени  напредак у следећих неколико векова и зато су за такве одважне и велике кораке потребни и велики и одважни људи да нам помогну- ктитори будуће праведне и здраве Србије.

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija