boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Пријава за билтен

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Од како човек постоји, као разумно биће, на овом целом свету највредније је здравље, најслађи је дечји осмех, највећа сила и оружје је вера у нама, најскупља је слобода, најсветлији је образ, а најцрња је издаја. У Србији данас нема ничега сем издаје!

                                                               Бобан Гајић "Велика повеља слободе"

Зашто изабрати СНФ?

Ми нисмо странка- ми смо револуција!

Српски Народни Фронт је најшири покрет свих незадовољних људи у Србији са циљем успостављања једног новог хуманог друштва путем моралне, економске, друштвене и културне револуције. Ми не признајемо овај изборни систем који путем преваре и манипулација доводи на чело власти издајнике које већински део народа Србије никада није изабрао!

Ми се боримо за коначно ослобођење Србије!

Данашња Србија није слободна ни суверена држава која може о било чему одлучивати у своју корист. Србија је данас лажна државна творевина, земља без граница и без војске, земља без закона и без контроле власти које раде све против интереса народа Србије. Ми стварамо масовни народни фронт као отпор постојећем хаосу и распаду државе Србије.

Ми не водимо политику већ се боримо за живот народа Србије!

СНФ се не бори за власт. Ми се боримо против издајничке и паразитске завере коју чине анти-српске власти, криминалци и разни страни утицаји. Њихов циљ је осиромашење Србије и поробљавање њеног народа- прво следи економско, а потом и политичко, културно и духовно ропство Србије. Наш циљ је слободна Србија!

Ми смо једини покрет који је слободан и независтан!

Ми се боримо искључиво за интересе Србије и њеног народа. Не признајемо ниједан издајнички споразум који су претходне власти потписале не питајући народ и не поштујући интересе Србије. Не прихватамо никакве уцене ни притиске који имају за циљ штету Србији, а прихватамо сваку поштену и обострано корисну сарадњу са свим народима света.

Ми не прихватамо никакав екстремизам и тоталитарне системе!

Наше опредељење није ни левичарско ни десничарско. Не признајемо политичке диктаторе и једноумље. Србија има своје традиционалне моралне и духовне вредности. Ми не прихватамо никакве верске, националне ни политичке поделе народа Србије. Сви који смо рођени у Србији чинимо српски народ!

Ми се боримо за социјалну правду и хумано друштво!

У нашој Србији неће бити гладних и болесних људи који су препуштени себи да умиру одбачени и од друштва и од државе. Солидарност, економска сигурност и социјална правда су темељи нашег спасења. Обавезно и бесплатно школовање и лечење вратиће снагу народу.

Ми се боримо за равноправност и једнакост свих људи у Србији!

Сви људи у ослобођеној Србији ће моћи да живе, раде, школују се и лече под истим условима. Ниједан појединац неће бити угрожен по питању пола, нације, вере - само ће криминалци и сви који крше законе и интересе Србије бити грађани другог реда.

Ми се боримо за културну и образовну револуцију Србије!

Све вредности нашег друштва су пропале и уништене, а образовни систем и култура више не постоје. Суштина економске пропасти Србије и узрок политичке издаје домаћих власти лежи у наметању лошег образовног система у супротности са нашим потребама и наметању лажних духовних вредности и културних девијација под страним утицајем. Нашу културу, језик, уметност обновити и уткати у темеље здраве Србије, а образовање приоритетно модернизовати и обликовати да постане продуктивно, практично и квалитетно.

Ми се боримо за хитно подмлађивање Србије!

Једино ослобађањем Србије створићемо услове да се деца поново рађају. Јефтина домаћа храна и производи уз унутрашњу размену услуга и добара су темељи јаке државе, а не уцењивачке стране инвестиције које нас доводе у ропски положај. Само у независној и слободној Србији могу се створити услови за стварање породице тако да свако има посао и да може да издржава своју децу.

Ми се боримо за ослобађање српске војске и полиције!

Војска и полиција су гарант наше слободе, закона и реда. У данашњој Србији издајнички политичари су уништили војску а потчинили полицију тако да они раде против свог народа и против закона. Ове две институције државе морају да воде најчистији и најхрабрији људи из струке који су поред стручног знања и вештина пре свега свим својим бићем одани Србији и свом народу.

Продајни кутак

knjiga-osina-celija