boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Позивамо све слободне и мислеће људе да својим писањем учествују у откривању истине и разоткривању лежи и заблуда којима се српски народ дели, свађа и пропада.

Пишите нам за рубрику „Вести“ и постаните наш интернет репортер- јавите нам шта се дешава у нашој Србији. Данашњи медији на насловне стране не стављају битна питања, локалне теме и суштинске ствари, већ збуњују народ голотињом, скандалима и трачевима. Ви нам пишите о стварима које треба поправити, решити, о људима којима треба помоћи- о свему што је битно за ваш крај, ваше насеље, село, град. Будите наше очи и уши тамо где ниједан медиј не жели да дође. Уколико можете уз причу, чланак, вест или изјаву пошаљите и фотографију да илуструјемо проблем. Рубрика „Вести“ биће један од слободних медија Србије где ће грађани слободне писати о својим проблемима, иницијативама и жељама. Можете такође и похвалити нечије дело или неку акцију а не само критиковати!

Пишите нам за рубрику „Наша Влада“ и учествујте у првим слободним изборима у Србији. Ми грађани Србије без скупих кампања и медијске помпе, без пара за билборде и лобирања- ми бирамо и предлажемо Владу наше будуће Србије. Сваки грађанин може послати фотографију и буиографију било које личности за коју сматра да може допринети у стварању једне боље и праведније Србије. Предлози за нашу Владу могу бити и познате и непознасте личности, можете предложити и себе: битно је да предложена личност буде пре свега родољуб а затим и веома способна и стручна у свом домену рада. Ниво образовања није битан- битна је лојалност Србији, пошење и марљивост канидата. Када предлажете поред обавезне фотографије, сачините кратку биографију и образложење за ваш предлог, као и предлог функције или област у коме би ваш кандидат био од помоћи. Нису битни само министри, већ и кандидати за градоначелнике, посланике, дипломате, одборнике и уопште- предложите сваког родољуба који би својим знањем могао да допринесе било где.

Пишите нам за рубрику „Српски споменар херојства“ и пошаљите нам причу са сликом било које личности из наше прошлости, званичне или незваничне историје, личност из наше садашњости. Није битно да ли је у питању херој из одбрамбених ратова од наше давне историје до данас, да ли је у питању песник, писац, уметник или научник који је увек говорио о својој Србији и бранио наш углед у свету. У споменар упишите и неког тихог хероја из вашег краја за кога Србија није чула, а о коме ништа не пише у нашим уџбеницима историје. Нека ту буду и спортисти и људи из дијаспоре који су по свету носили име Србије са поносом а о чијем раду и заслугама Србија не зна ништа. Једнога дана, надамо се да ће „Споменар српског херојства“ бити и одштампан и да ће се наћи у сваком српском дому и да ће нове генерације малишана ту пронаћи своје хероје и идеале. Напомињемо да СНФ сматра родољубом и херојем сваког ко је допринео Србији без обзира на националност.
За све рубрике: Вести, Наша Влада или Српски споменар херојства пишите нам на нашу е-мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са назнаком рубрике. Фоторафију и чланак пошаљите у прилогу, а ако желите можете оставити и своју фотографију и биографију ако хоћете да вас објавимо као аутора. Ко не жели, не мора да обајави своје податке као аутор.

Продајни кутак

knjiga-osina-celija