boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

„Да ли би људи могли бити бољи?Могли би, али нико неће први да почне! „- Душко Радовић

СНФ је започео ту борбу за бољу и праведну Србију, без страха да будемо први који ће у свету модерне и лажљиве политике отворено говорити о свим стварима и који ћемо све назвати правим именом. Ипак тако велики и високи циљеви једне борбе траже јединствен фронт који ће укључити огромну већину освешћених грађана Србије.

Да би се Србија као држава ослободила и оспособила за живот ипак је потребно унапред саставити и тај победнички тим вођа, поред добре стратегије за опоравак државе.

 Некада, не тако давно први представници Србије били су и најугледнији грађани које и данас славимо, људске громаде и величине попут Јована Дучића , који је био успешан дипломата, диван човек, диван песник и изнад свега родољуб од главе до пете.

Ми смо данас као држава у таквим проблемима да је потребно ангажовати сваког ко нешто зна и уме да допринесе хлебу спаса, али таквих који имају и способност и знање је пуно, али оних који желе и да се боре је мало. Зашто?

Зато што се у Србији данас сви отимају само за власт и корист коју власт доноси. Опозиција и позиција само говоре о власти. А најбољи кандидати за вршење власти у корист државе Србије, а самим тим и пре свега у корист народа- такви најчешће беже далеко од политике.

С пуним правом велика већина способних, вредних и моралних људи се не налази у државној управи Србије. Они су потиснути и отерани праксом запошљавања и ангажовања само слепих партијских војника и послушника. Та пракса траје од доласка комуниста на власт, преко режима СПС-а, режима жуте хорде, па и данас.

На местима градоначелника, одборника, народних посланика, директора, декана, управника, министара, дипломата и осталих најбитнијих функција налазе се полтички послушници својих странака а у пракси или обични профитери или неспособни или недовољно образовани за своје место.

Зато они способни беже од политике, беже из Србије или су тотално незаинтересовани за место у државној управи Србије.

У исто време многи битни, вредни и способни људи су некако заузели позиције у разним странкама и покретима и суштински се не сукобљавају у својим виђењима да раде за Србију и да раде поштено али их припадност различитим партијама и струјама сукобљава тако нелогично да у ствари истомишљеници постају непријатељи због званичних ставова своје странке или других тричарија.

„Наша Влада“ је пројекат првих независних и слободних избора у Србији. Ово је пројекат директних демократских избора и позитивне селекције и предлога личности које својим делом, ликом и позитивном промоцијом Србије и свих људских и моралних вредности заслужују да буду будућа Влада једне другачије, нове и праведне Србије.

Пратили смо њихов рад, јавно деловање и похвале грађана па смо их овде самоиницијативно предложили за будуће државнике Србије.

У предлоге укључујемо и иницијативу свих грађана Србије да из свог места, села или града, из дијаспоре или из земље пошаљу предлог, биографију и образложење за било коју функцију у било ком сектору државне управе будуће Србије!

Предложите за свако место у Србији и за сваку функцију кога Ви сматрате способним, заслужним и стручним за то место.

У исто време, молимо и све предложене личности да се не сматрају прозваним или у обавези да нам приступе или да ће морати да се прихвате ових дужности када ослободимо Србију тако да можемо да заиста бирамо праве људе на права места.

Ово су само наши предлози и наше жеље о укључењу оног најбољег од људи што Србија има јер од народних вођа, њиховог морала и знања зависи и стање и васпитање читаве нације.

Ми овим предлозима ако ништа друго желимо и да многим родољубима и угледним људима одамо почаст и признање које већина њих нема од стране данашње Србије.

Пишите нам и предлажите, објавићемо ваше предлоге, као и коментар предложених кандидата ако буду желели да се огласе.

Наша е-мејл адреса је: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

У свој предлог укључите новију фотографију кандидата, кратку и садржајну биографију, као и предлог за које место или сектор би био одличан носилац функције.

Сами предлагачи могу бити анонимни или објавити предлог на нашем сајту уз пуно име и презиме, ако тако желе.

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija