boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Српски Народни Фронт својим именом жели да посведочи у име вредности које заступа: ми смо покрет солидарности и правде за све, широки фронт целог народа Србије, ми смо покрет за уједињење целе Србије.
• СНФ није странка, ни партија, није невладина организација-ми смо револуција која долази, ми смо народни фронт и армија за мирну борбу против свих непријатеља Србије и споља и изнутра.
• СНФ није опозиција јер опозиција је само бунт из ситних, личних интерса странака и партија, опозиција је само кампања кратког даха и није у интересу Србије већ у интересу краткорочне похлепе појединаца и интересних група.
• СНФ није ни левица ни десница, ми подржавамо традиционалне српске духовне вредности, поносну историју и праведни пут Србије кроз векове-ми смо против свих идеологија и левог и десног правца, јер све што је лево или десно то није право, то није на правом путу, то је застрањивање.
• СНФ је покрет солидарности, праведности и хуманости који се налази на правом путу, а то је пут центра, далеко од левичара и десничара,
• СНФ је културна, морална и друштвена револуција-покрет који путем мирне борбе уједињене Србије жели да створи широки фронт за успостављање сасвим другачијих и сасвим нових темеља наше будуће  Србије.
• СНФ се руководи принципом мирне борбе-ми желимо да Србији отворимо очи, да људе ујединимо у борби за сопствене животе и породице, јер само када је сваки човек у Србији задовољан и слободан да живи, ради и напредује, само тада ће и Србија бити јака и праведна држава.
• СНФ се ставља изнад препуцавања дневне политике, изнад позиције и опозиције-ми радимо на стварању националних циљева који су у најбољем интересу свих људи у Србији, стварамо стратегију за остварење тих циљева и боримо се против свих оних који раде против Србије како год да се зову и без обзира да ли су у власти или у опозицији.
• СНФ се не бори за власт на следећим изборима, већ за трајну стабилизацију државе и њено очување-посвађана позиција и опозиција Србије, бивши режими и ситни лидери нових, а у ствари старих странака, тајкуни и побеснела бирократија-то нису снаге које могу да Србију изведу из овог пакла-они се врте у уклетом кругу сопствене сујете и приватних интереса.
• СНФ је покрет уједињења свих родољуба: удружења грађана, група, појединаца, познатих и непознатих индивидуалаца свих нивоа образовања и занимања, без фаворизовања било које друштвене категорије-сваки покрет који се бори за право само једне групе грађана ( странке пензионера, права жена, права пољопривредника и слично) само разбијају фронт борбе против уништења Србије-свака група која се бори само за себе угрожава права других и такве поделе су штетне и крајње бесконачне.
• СНФ не прихвата било какве поделе људи у Србији због вере, националног порекла или било каквог другог принципа-сваки човек је битан и добробит сваког појединца је наш циљ-правда мора бити једнака за све.
• СНФ се залаже за очување породичних вредности, традиције и јединствене српске културе, за обнову и препород свега вредног и доброг што представља Србију и за борбу против свега што Србију и њен народ угрожава.
• СНФ посебно издваја успостављање поштовања за жене у новом друштву и за оштро кажњавање насиља над женама и децом, као и посебне мере за сузбијање малолетничког насиља.
• СНФ се бори за повратак свих прогнаних грађана у имиграцији широм света: да се уваже сви које су политичари и разни режими отерали из Србије и да српска дијаспора коначно добије своје право гласа.
• СНФ на прво место ставља подмлађивање становништва Србије хитним и ванредним мерама, обнову производње домаћим капацитетима и унутрашњој размени добара, обнову војске и увођење војног рока на нов начин, тотално ново школство и здравство које ће бити поново бесплатни и установљавање домаћих банака и домаћих кредита.
• СНФ се бори за увођење кривичног дела велеиздаје које постоји у свим јаким и савременим државама, а које је у Србији укинуто да би по нашој земљи вршљале стране службе и агенти који купују, уцењују и корумпирају појединце из државне управе несметано, јер то кривично дело више не постоји.
• СНФ ће покренути процес за надокнаду све штете-материјалне, психичке и дугорочних последица-које су земље НАТО пакта на челу са САД нанеле Србији у незаконитом нападу на војне и цивилне објекте, на војску и народ Србије у бомбардовању 1999.године-све земље које су учествовале у том кукавичком чину агресије на читав српски народ, на наше школе, мостове, болнице, путеве, електране, фабрике- мораће по хитном поступку да нам исплате одштету за почињена злодела, да изграде болнице и забавишта, да под хитно прихвате о свом трошку да излече стотине хиљада деце и одраслих оболелих од рака, саркома и болести који су они изазвали својим бомбама.
• СНФ се залаже за очување вредности наше цивилизације-у директном смо сукобу са штетним утицајем и насилним увођењем “западних“ вредности. СНФ је изричито и трајно против:
1. глобализације, млевења народа и њихових култура и језика
2. прекрајања историје у корист фашиста и диктатора
3. сатанизма и секти, култова смрти, вештица и других штетних видова манипулације људима
4. генетски модификоване хране  и бића
5. клонирања људских бића
6. легализације педофилије и проституције
7. легализације дрога и наркотика
8. легализације еутаназије и експеримената над људима
9. бомбардовања и окупације суверених држава
10. наметања било којих и било чијих страних „вредности“ и обичаја које народ Србије не жели
• СНФ се противи свему што је штетно за нашу културу и цивилизацију, а што се намеће Србији кроз приступање Европској Унији, НАТО пакту и осталим глобалним институцијама принуде.
• СНФ не признаје зеленашке камате и дугове према ЕУ и ММФ-у јер је бомбардовање Србије, а потом и довођење на власт жутих пето-октобарских криминалаца и велеиздајника служило циљу да будемо задужени. Новац који су ЕУ и НАТО слуге из Србије узеле и потрошиле на своје виле, аутомобиле, оргије и путовања нека сада управо они и врате-новац узет на име зајмова од ММФ-а и предприступних фондова ЕУ није потрошен на Србију-наши путеви, фабрике, школе, болнице и инфраструктура читаве државе остали су бедни и још више пропали од 2000.године-зато та дуговања нису наша, нису питање Србије и њеног народа, већ питање приватних и тајних договора жутог  велеиздајничког режима и страних сила и њихових институција за пљачку.
• СНФ се сасвим отворено и јавно изјашњава да са пуним правом слободе у одлучивању склопимо дугорочни и нераскидиви савез са братском Русијом у свим међудржавним видовима сарадње-војно-технички савез, економска сарадња, културна размена, образовање и усавршавање посебно у пољу медицине и државне управе, успостављање блиских културних догађаја и обостраног туризма са циљем приближавања наших народа и култура.
• Приближавање земљама Евроазијске Уније, БРИКСА, ШОС-а преко савеза са Русијом јер је то нова и праведна цивилизација која се рађа, вољна да уважи Србију и прихвати је у своје друштво без уцена и срамних условљавања, без отимања наших територија и без понижавања Србије.
• Коначно уједињење и ослобођење Србије у политичком, државном и цивилизацијском смислу путем стварања самосталне и јаке државе-јер Србија није слободна ни уједињена још од цара Душана Силног до данас.
• СНФ се бори за успостављање Балканске Економске Уније као партнера Евроазијске Уније, а која ће ујединити народе Балкана: Србију, Републику Српску, Румунију, Бугарску, Македонију, Грчку, а по жељи и друге бивше републике СФРЈ ако се призову памети,  са циљем супротстављања политици пљачке и економске окупације Балкана од стране ЕУ, САД, Немачке и Турске.
• СНФ се залаже за принципе трајног мира на Балкану и у Европи који се заснива на међусобном уважавању и заједничким интересима свих држава, без обзира на војну снагу или економску моћ сваке државе понаособ-свака држава је колевка неког народа који је посебан, јединствен и има подједнако право на слободу и напредак као и огромне и моћне државе.
• СНФ жели да уједини све људе у Србији трајно и то тако да својом вољом приступе у заједнички народни фронт са циљем једне, јединствене и праведне националне стратегије од које нико неће одступити без обзира на  наше личне различитости, спољне притиске или понуде за продају сопствене државе-само тако Србија може изаћи на прави пут.

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija