boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

 Поштовани пријатељи, будући саборци, колеге и чланови, ја Вам се овим путем обраћам на самом почетку рада овог покрета да одмах, јасно и чисто без икаквих тајни успоставимо смернице за рад и наше деловање.
Да би Српски Народни Фронт успео да оствари циљеве који су изнад нас самих, изнад овог времена и изнад ситних, себичних интереса потребно је да сви поштујемо пре свега поштене и праведне начине деловања:
• Никада и ни под којим условима ниједан припадник СНФ не сме ни по коју цену и ни под каквим притиском да злоупотреби углед СНФ-а и своју припадност покрету ради било каквих непоштених и незаконитих радњи.
• Ниједан члан СНФ нема право да користи било какву присилу или обману у ширењу идеје и при учлањавању нових људи.
• Принцип мирне борбе СНФ-а нико из наших редова не сме да прекрши, али ће СНФ чувати и штитити све своје чланове од било каквих притисака или насиља-по принципу сви за једног, један за све.
• Слободно ширите СНФ идеју о уједињењу Србије свим легалним средствима: флајерима, плакатима, трибинама, путем Фејсбука и осталих Интернет канала, живом речи на сваком месту и у свакој пристојној прилици.
• Никада не злоупотребљавајте поверење симпатизера СНФ да бисте неког олако учланили-сваки појединац мора бити упознат са нашим циљевима пре него што својевољно и свесно прихвати било који вид ангажовања у СНФ.
• Чланови СНФ морају бити пример у друштву за будуће чланове- њихове моралне и људске вредности имају предност у односу на формално образовање, титуле, пословни рејтинг или богатство-на првом месту су честитост, праведност, поштење, скромност, рад и залагање за опште добро.
• СНФ је за дијалог са свим људима који себе сматрају родољубима и који хоће да делају за спас Србије-сваки човек у Србији је рођен слободан и његова ранија припадност или залуђеност неком партијом или идеологијом неће бити узрок нашег одбијања да га примимо у редове СНФ- али нећемо примати оне политиканте који редовно прелећу из једног покрета у други и то из мотива јефтине, личне користи и оне који су криминалци.
• Сви чланови СНФ заузимају своје место у складу са својим радом и резултатима-нико неће добити никакве привилегије или „функције“ зато што има некакву титулу у јавности, зато што је богат или моћан или зато што је неко „име“-ми стварамо нове вредности, а у складу са тиме свако мора да покаже или докаже своју вредност и углед.
• Сви чланови СНФ морају бити међусобно солидарни-никакви сукоби, завидност и сплеткарње неће бити непримећени и некажњени.
• Оно што не знате или не можете да урадите, да испуните и изведете како треба-немојте ни прихватати-неће бити љутње ни проблема-али оно што можете, знате и хоћете да урадите као члан СНФ-а- и ако се прихватите, онда то и испуните или на време реците да не можете или не знате- нека нико не прави пропусте или грешке у незнању или немоћи-ако не знате помоћи ћемо, ако не можете –одустаните на време, само немојте ништа радити погрешно или половично, на своју руку!

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija