boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

У Србији је данас све труло и болесно. Не постоји ништа чисто ни пристојно у српској политици. Продати и кукавни, страшљиви политичари су цело српство, некада братство вукова  претворили у стадо послушних оваца које блејећи иду у смрт!


 Прљави и намештени "избори" 2016 године показали су право лице система који нас растура већ пола века. Време је за народно јединство, јер Србија нема ниједног храброг ни озбиљног политичара међу постојећим крпеним луткама којима командује НАТО.


Српски народни фронт сматра да је време за ново српско царство, у ком ће живети сви Срби, уједињени својом вером, историјом, братством и по својој вољи, не по туђем диктату и не против себе.


Дошло је крајње време да се отргнемо од погрешног пута и окренемо искључиво себи и својим националним интересима, од којих зависи и сваки појединац у Србији, а и шире- сваки Србин који хоће да то и остане!


Све су карте данас на столу,  остао је слуђени народ без правог вође на једној страни и сви издајници на другој страни! Питање је опстанка- или ми- или тај трули систем! Или Србија или политичари који нас на силу и превару вуку у НАТО хорду и у распалу Европску Унију!

Опширније...

solidarna-srbija2Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

7525. година од како је нас Срба на овој земљи коју смо натопили својом крвљу, одолевајући свакој сили и неправди, усправни и одлучни да одбранимо своје.
Стојим тако у Србији, у долини суза, пун жеље да променим горку судбину која нам се спрема, а чини ми се да сам мали и немоћан наспрам силе која прети.
Кад погледам данашњу Србију, мало је тога што ми даје наду и што ме крепи да идем напред и да се надам.
Стојим пун туге и беса што нам је кућа срушена, стара и празна, што зјапе разбијени прозори и полупана врата, што нам је дом без дечице, чемеран и уклет, а укућани се само гложе.
Стојим као очајни домаћин који не зна куд пре да се дохвати посла, јер ништа се не може поправити у нашој кући која нахерена пада пред нашим очима. У сваком ћошку само спомен на лепе дане, а сада леже гомиле ђубрета и шљама. Зидови нам трошни и све трули.
Па ипак, ко може да ме натера да се одрекнем снова који изнад очаја лебде у облаку и у сунцу које се ипак сваког јутра рађа?

Опширније...

solidarna-srbija1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

СЛОБОДА, па онда све друго – то је суштина нашег плана и програма, наша главна стратегија и почетак опоравка, наше зрно спаса- наш први и последњи корак.
Србија, наша отаџбина, наша кућа, као држава није слободна, њом други владају и кроје нам капу. Други нам памет соле и наводно за Србију раде. А замислите само како затвореник иза решетака чами и како тај роб и сужањ прави „економски план“ и како тај заточеник у затвору, у тамници своју кућу подиже! Немогуће!
Тако и Србија данас није слободна. Још од 1999. године и првих бомби НАТО пакта Србија више није самостална, слободна и суверена држава. Србија више нема своје границе, ни војску да границе чува. Србија се више не пита ни за шта, већ само послушно главом клима и спроводи туђе уцене и диктате, на сопствену штету и са циљем крајњег уништења.


Слобода је тај темељ на коме свака јака држава стоји. Слобода је то семе из кога све ниче. Слобода је тај једини програм, план, стратегија- зовите то како год желите!
Слобода је кад рашириш крила и изнад своје земље поносно полетиш! Данас нашим небом НАТО будно вреба и сваки глас у Србији прислушкује, претећи да нам заклони сунце и да нас поклопи својом кужном шапом разјарене звери!

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija