boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Велика Повеља Слободе
                       Бобан Гајић-Српски Народни Фронт

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

УВОД

„И ништа није тако горко и одвратно, као када те брат твој, из твога народа изда-некада човек сада постао је звер, издајник и крвник своје земље и свог народа. Када се  кукавице и нељуди дочепају власти на превару, а после завладају силом, тада наступа мрак у коме сви у страху шапућу, а нико не сме да стане на светлост дана и да проговори истину.
Када се издајице устоличе на чело власти и када на своје шупље главе ставе лажне круне, тада умире и народ и држава и слобода. Онај који је труо и кваран у души никада ништа добро не зна да направи, јер ко је од зла састављен, тај зло и ствара.
Па знајући да из својих злих руку и из свог злог ума не може да твори добро, тај зликовац жељан моћи, славе и богатства, да би се дочепао онога што му никако не припада, продаће се сваком непријатељу Србије, не би ли за себе приграбио незаслужено.
На жалост, таквих је пропалица и лупежа, превараната и политичара са хиљаду лица, било и превише. Иако их народ не гласа и не подржава, лоповским законима које су створили да би владали деценијама, издајници Србије постали су најмоћнији.  Они уз помоћ мањине себи сличних пропалитета и преварних закона владају у политици, у пословима, у институцијама-на свим битним и челним местима која су пресудна за живот Србије.

Опширније...

Велика Повеља Слободе
              Бобан Гајић-Српски Народни Фронт
velika-povelja-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Поглавље 1

Поробљавање Новог Света - Сједињене Америчке Државе као семе зла и несреће
„Сви људи су створени једнаки и  њихово је неотуђиво право право на живот, слободу и тежњу ка срећи. Да би та права остварили, људи стварају државе и организују праведну власт. Ако је та власт штетна, они могу да је замене, укину и установе нову државу.“
                        
     4. јул, 1776, америчка „Декларација о независности“

Камо среће да је свака реч из ове америчке „Декларације о независности“ била истина! Данас би свет сасвим другачије изгледао, а Србија би била међу најцењенијим држама света, као слободна и самостална земља благостања.
Далеке 1776. године, 13 колонија које је основала Краљевина Британија, нису више желеле да матици плаћају таксе и губе зараду, па су се отцепили од британске круне и у име профита, а не у име људских права, повели су трогодишњи рат за независност.
Пре него што су амерички колонизатори створили своје државе, протерали су Индијанце којима је та земља припадала у унутрашњост америчког континента. Британска круна је забранила даље освајање територија, сем појаса од неколико стотина километара од обале. Остало је имало да припада разним племенима Индијанаца који су ту живели. Међутим, похлепа је овладала колонизаторима- досељеницима и они који нису имали ништа и који су дошли из Европе да отму туђу земљу- желели су да узму све!

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija