boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Велика Повеља Слободе
              Бобан Гајић-Српски Народни Фронт
velika-povelja-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Поглавље 1

Поробљавање Новог Света - Сједињене Америчке Државе као семе зла и несреће
„Сви људи су створени једнаки и  њихово је неотуђиво право право на живот, слободу и тежњу ка срећи. Да би та права остварили, људи стварају државе и организују праведну власт. Ако је та власт штетна, они могу да је замене, укину и установе нову државу.“
                        
     4. јул, 1776, америчка „Декларација о независности“

Камо среће да је свака реч из ове америчке „Декларације о независности“ била истина! Данас би свет сасвим другачије изгледао, а Србија би била међу најцењенијим држама света, као слободна и самостална земља благостања.
Далеке 1776. године, 13 колонија које је основала Краљевина Британија, нису више желеле да матици плаћају таксе и губе зараду, па су се отцепили од британске круне и у име профита, а не у име људских права, повели су трогодишњи рат за независност.
Пре него што су амерички колонизатори створили своје државе, протерали су Индијанце којима је та земља припадала у унутрашњост америчког континента. Британска круна је забранила даље освајање територија, сем појаса од неколико стотина километара од обале. Остало је имало да припада разним племенима Индијанаца који су ту живели. Међутим, похлепа је овладала колонизаторима- досељеницима и они који нису имали ништа и који су дошли из Европе да отму туђу земљу- желели су да узму све!

Један од разлога побуне те новостворене „америчке“ нације састављене с конца и конопца, пре свега од свакаквих смутљиваца, криминалаца и нерадника из Европе, а највише од лупежа протераних из Британије, никако није била правда ни тада измишљена демократија.
Намера „америчких патриота“ је била најподлија могућа намера да се Индијанци истребе и да се читав континент заузме и отме од његових правих становника. Покољ америчких Индијанаца се и данас кроз историјске уџбенике приказује као нешто нормално, а тада су извршени најгори могући злочини над женама и децом, трудницама и старима. Сви злочини су вршени са унапред планираном намером и систематски до коначног истребљења свих америчких племена домородаца. Геноцид је права реч која треба да стоји у енциклопедијама за оно што су колонизатори и криминалци из Европе учинили немоћним Индијанцима, који и данас морају да живе у резерватима.
Мало је познато, а не учи се у школама, да су такозване „америчке патриоте“ из колонија из „Декларације о независности“ убрзо избацили и део којим је њен писац Томас Џеферсон јасно огласио противљење да се тргује људима, а то се односило на сва племена црних урођеника из Африке.  
velika-povelja-2Тако је већ од првог дана „Декларација о независности“ само једна обична превара јер у њој пише да су сви људи пред Богом једнаки, а Индијанци то нису били као ни црни афрички робови! Не само што Индијанци нису били једнаки са колонизаторима, који су их истребљивали као зечеве, него су и црни робови чекали 300 година, да би тек након смрти Мартина Лутера Кинга, 1970. црни Американци коначно добили формалну слободу и подједнака права са белцима, али и дан данас само на папиру.
Тако да је чувена америчка демократија, коју сада САД на силу утерују целом свету у ствари почела тек 1970. и то привидно и за јавност. И дан данас док говоримо о томе, 2015. године, бела полиција на улицама САД убија ненаоружане црне тинејџере, некажњено и на очиглед целог света.
Иначе, каква је то „демократија“ сведочи и чињеница да за свe време постојања САД, а то је свега 200 година, само две партије постоје и раде у САД: демократе и републиканци, тј. неколико моћних породица богаташа и на једној и на другој страни смењује се на изборима. То су праве породичне династије председника и сенатора-династије Новог Светског поретка. Сваки амерички председник који се супротставио владајућим династијама Америке у сенци- завршио је мртав. Мало људи на свету уопште зна да су од 44 америчка председника чак 4 убијена, а више од 20 атентата је извршено на других 20 председника САД ! То заиста говори о високом степену демократије и мира, о развијеној цивилизацији и о језику дипломатије!
Без обзира на атентате и покушаје појединих група у разним периодима развоја САД, та држава се није отргла од владавине шачице богаташа и војне индустрије. САД никада није остварила „амерички сан“ и никада није постала „колевка демократије“. САД су већ 200 година само дубок гроб за стотине хиљада емиграната који страдају у потрази за бољим животом, намамљени причама о „америчком сну“ и маси милионера који су „успели“ у Америци. Сва та јефтина радна снага брзо постане „мешано млевено месо“- без свог порекла, вере и без будућности- емигрантима брзо пукне кичма. Тако млади емигранти пуни наде и снова, скончају за 20 година после напорног рада и обећања, или презадужени и на ивици опстанка или као банкротирали бескућници који живе у канализационим одводима. Више од милион и по људи годишње у САД заврши на улици, јер када су проглашени за вишак и када остану без посла, трули капиталистички закон их истерује на улицу.Читаве породице живе у аутомобилима, на улици или у подземним канализационим каналима.  
Без обзира на козметичке промене власти у САД, убилачка и монструозна освајачка политика САД никада се не мења, а и како би када САД живе од штампања долара, отимачине нафте и енергената широм света и наравно од продаје оружја. Историјски гледано, САД као геноцидна творевина, створена на крви убијаних и немоћних Индијанаца, подигнута и саграђена на костима милиона мучених и мрцварених црних робова, прогутала је тако читаву Северну Америку. Од малих досељеничких логора на обалама Северне Америке, сиромашни и похлепни дивљаци из Европе освојили су и злочинима покорили читав један континент који су насељавали Индијанци многобројних питомих и правдољубивих племена. Најнеморалнији део људског рода, европски колонисти,  који је освојио овај континент убиствима и бајонетима, отиснуо се од својих земаља матица у Европи у жељи за лако стеченом земљом и богатсвом преко ноћи и тако су настале Сједињене Америчке Државе. Једна по једна територија отимана је од Индијанских племена и тако је настајала једна по једна „америчка“ држава. Како је само иронично што те америчке државе углавном и данас носе имена Индијанских племена која су истребљена и измасакрирана до последњег детета и бебе.
   velika-povelja-3 Овај „принцип“ отимачине туђе земље, туђих богатстава, те тако стицања милиона долара преко ноћи и без рада- то је и дан данас главни принцип усађен дубоко у саме темеље САД- сила, неправда, отимање туђег и богаћење преко ноћи! Владавина шачице ненормално и незамисливо богатих људи над милионима у САД- и то је само ново робовласничко друштво пресвучено у одело „демократије“. Црни робови су „слободни“ али само слободни да се роде унапред осуђени на беду и неуспех у модерним САД, док нови робови пристижу са свих континената- емигранти свих раса и нивоа образовања- ново месо за америчке машине смрти. На емигрантима и њиховој снази, док су млади и способни, никле су САД у 21.веку.
    Као вампири, амерички богаташи се хране и богате на новој крви која стално пристиже-захваљујући ратовима и кризама које САД сеју ширим света путем НАТО алијансе, ММФ-а и сада слугерањске Европске Уније- емиграната има сасвим довољно да добровољно постану модерни робови у САД. Емигранти у САД углавном остварују само за свакодневни живот-стан и храну! Све остало су кредити, дугови и камате, који емигранте сачекају на првој кривини- чим прођу младост и снага- емигрант буде замењен новим и млађим јадником из неке бедне земље коју је такође САД ојадио и уништио. Па када за емигранта дође средње доба- он пуца и остаје на улици- без посла брзо банкротира, а САД му одузима и кућу и ауто и живот- нема социјалне помоћи, нема бесплатног лечења- а његова деца заврше или на улици, или се отимају и дају „хранитељским“ породицама на усвајање! Не само то, већ се 400.000 деце сваке године киднапује од родитеља и никада не пронађе- ко зна где и како завршавају- као сексуални робови закључани по подрумима, као распарчани лешеви након илегалног вађења органа за трансплатацију, као проститутке у подземљу или као наркомани који више не знају за себе?
Крваво и неправедно како су и настале, САД су тако и наставиле путем неправде и убистава, док пуним устима хвале своју „демократију“, од Дивљег Запада и проституције, преко 300 година черечења и злостављања афричких робова и њихових потомака, све до бомбардовања недужних жена и деце у јапанским градовима Хирошими и Нагасакију у Другом Светском рату. Непотребно и без оправдања, иако је Јапан већ капитулирао, први пут у историји човечанства САД су бациле две атомске бомбе на ненаоружане цивиле. Голоруки, гладни и ратом намучени цивили, обични људи и углавном жене, деца и старци, мучки су убијени тако што су живи горели и били испечени атомским бомбама. Последице радијације и болести изазване зрачењем биле су још горе од директне експлозије атомских бомби. Циљ САД није био да се што пре оконча Други Светски рат- велика Руска Армија и руски народ су били ти који су сломили нацистичку Немачку и рат је већ био на самом крају.
САД су због великог броја пораза од стране Јапанаца у име освете и из немоћи,  из потребе да тестирају атомску бомбу- починили и трећи геноцид од свог оснивања. Први над Индијанцима Северне Америке, други над Афричким робовима, а трећи над Јапанцима: читава једна нација, а пре свега деца, жене и цивили, платили су цену америчке сујете и били велики и бесплатни експеримент!
У Јапану и дан данас америчка војска има стационаре широм те државе, која је практично и даље под окупацијом, иако је Други светски рат одавно завршен. Јапанска држава још увек ропће под америчком чизмом. У исто време, геноцидна фашистичка Немачка ујединила се и избрисала све своје грехе још 1989. Берлински зид је срушен, а злочинци су брзо наставили истим путем- Немачка је већ 1991. својим залагањем растурила СФРЈ и изазвала, финансирала и покренула крвави грађански рат у Југославији, у коме су Срби проглашени за легитимну мету и за злочинце! Целу причу је наравно помогла надобудна Европска Унија иза које су се вешто криле САД, светски полицајац и наравно крвава алијанса НАТО.
velika-povelja-4jpgТа  „демократска“ нација која је измислила појам „Американца“, јер то није никаква нација, већ територијални назив, после Другог светског рата изазвала је све нове, мале ратове у име утеривања „америчке демократије“. Пошто су исцрпели сву своју нафту и пошто су навикли да отимају и пљачкају туђе, САД су наставиле да изазивају ратове, продају оружје, пошто заваде и поделе народ нападнуте државе. За 200 година постојања САД су изазвале 220 ратова и смрт 20 милиона људи!
Сценарио је исти! Након што се народ у нападнутој држави подели и почне убијати, након што нападнута држава пропадне економски, тада САД намећу своје плаћене играче и успостављају њима потчињени режим. Затим САД покупе кајмак: нафту, руде, воду, дијаманте, плодну земљу и за собом оставе ништавило и хаос. Наравно, колоне избеглица из уништених земаља САД шаљу пут Европе, да их ми примимо, збринемо и запослимо, док наши народи гладују и пропадају.
Тако САД разорише Либију и Сирију, а ми смо ти који  примају хиљаде нежељених избеглица са обавезом да им пружимо смештај, храну и лечење, док наш народ гладује и умире без помоћи. Зато најбољи наши људи, најспособнији и најпаметнији одлазе одавде, а нама стижу избеглице које САД не желе!
Свет није схватио да још од агресије на Вијетнам, наравно у име „демократије“, па све до наше несрећне Србије, САД покреће Четврти рајх. Под плаштом НАТО пакта, Европске Уније и свакаквих других превара као што је ММФ, Група Г8, Уједињене Нације и сличне измишљотине „америчке демократије“- управо су САД изазивале и водиле све ратове у свету. Највећи број злочинаца из фашистичке Немачке, посебно злоћудних Хитлерових научника нашло је ухлебљење у америчкој НАСА и у другим институцијама САД. Ипак, сасвим ново поглавље, да кажемо врхунац злочиначке праксе, САД су доживеле у 21.веку, који је кулминација отворене, дрске и агресивне хегемоније САД над целим светом!
А то је уједно и једини пут да САД преживе и да ратовима које изазивају у туђим државама, да пљачком и отимањем туђе имовине намире 400 милиона становника своје банкротирале, монструозне и незајажљиве државе! Пошто немају другог начина или не желе да поштено раде, живе и тргују- политика САД се дакле никада неће и не може променити, уколико свет не пружи јединствен отпор.
Наиме, још 1929. године САД су у потпуности банкротирале, јер се њихова цела економија заснивала на пљачки и отимачини, црпљењу националног богатстава ради богаћења појединаца и присилном неплаћеном раду црних робова. Дугови државе тада су доспели у руке моћних појединаца, који су почели да диктирају и политику и економију САД.
Спас САД тада није стигао од отрежњења и рада, већ је дошао Други светски рат и САД су се извукле из банкрота покретањем војне индустрије. САД су тада схватиле да је то најуноснији бизнис и после Другог светског рата, па су намерно  изазивале кризе и ратове да би наставили успешну продају оружја и даљу потребу за њим. Велики „Маршалов“ план је отворено још и тада желео да ратом разорену Европу гурне у вечити дуг и ропство под САД.
Убрзо је створен и  НАТО пакт са земљама из Европе, под плаштом заштите од комунизма и СССР-а. Чак и када се „Хладни рат“ завршио НАТО је наставио да постоји, али као покриће за све агресије и америчке окупације суверених земаља, које су имале природна богатства, а које су у исто време биле мале и немоћне. Свака земља која није желела да буде опљачкана, бомбардована и нападнута морала је да уђе у НАТО пакт, а касније и у наводно „економску унију“ која се претворила у над-државну политичку диктатуру или творевину под називом „Европска Унија“.
velika-povelja-5Ипак, врхунац америчког насиља над свим народима и нацијама света догодио се баш у нашој Србији: 24.марта  1999. године усред старе Европе и нашег Балкана.
Користећи слабост СССР-а који је НАТО пакт са ЕУ систематски разарао уз помоћ  Михаила Горбачова и Бориса Јељцина, без одобрења Савета Безбедности Уједињених Нација, НАТО пакт је бомбардовао Србију у име људских права терористичке УЧК, подржавајући тако албанску нарко-мафију и њихову окупацију српског Косова и Метохије.  
Док пишем ове редове, немачки повампирени фашисти и њихови унуци и праунуци, на челу са тотално поремећеним и сулудим властима у САД, прекрајају историју света и кидишу на Русију- на последње извориште природних богатстава које нису успели да похарају.
Напивши се крви и нафте уништавањем Либије, Сирије, Авганистана, Ирака, опијени узурпацијом Украјине, Грузије, охрабрени инсталирањем стотина диктаторских режима по свету, САД кроз механизме ЕУ и НАТО, ММФ-а и осталих наводно међународних институција, уз свесрдну помоћ повампирене освајачке Немачке-ови безумни моћници сада прете читавом свету.
Реално распаднути изнутра, банкротирали и пред социјалним немирима, са сломљеном економијом и пуни емиграната који Америку не виде као своју отаџбину, САД силеџије упорно теже да изазову нови светски рат не би ли се скинули са вешала која их чекају за све злочине против човечанства и против човечности.
А управо овде, на Балкану, око мале Србије укрштају се сва копља и бесне све битке савременог света, јер Србија је још тај преостали трачак отпора и острвце слободе. Од нас зависи хоће ли НАТО анаконда да задави Русију или ће након српског „НЕ“  Нато пакту да отпочне семе побуне на Балкану.
Опљачкана Бугарска, прегажена и презадужена Грчка, окупирана Македонија, осиромашена и задужена Румунија, опљачкана и задужена Мађарска, пропала Италија пуна емиграната, пропала Француска пуна емиграната- листа злочина у име Европске Уније под командном палицом САД је дуга, али неће бити и бесконачна.
Побуне ничу на све стране, иако их контролисани европски медији прикривају- ипак мирис дима открива да има и ватре! Европске нације се полако буде и желе да збаце самар Европске Уније којој САД диктирају сваки потез. Колика је само иронија да најогори злочинци, убице и сецикесе, нејнеписменији и најнеморалнији исељеници из Европе, који су похарали и убили Северну Америку, сада тријумфално долазе у Европу као господари! САД су Европи састављеној од древних народа и култура, наметнули глобализацију друштва и мулти-културални концепт „млевеног меса“ и мешања народа и нација до тачке непрепознатљивости. Зашто? Зато што је америчка нација продукт расне мешавине свих народа света, то је нација без свог језика, без свог корена, без историје и без културе! Као такве САД никада не могу да победе и потчине народе који имају свој идентитет, корене, јединствене језике, историју и кулутуру.
velika-povelja-6САД које су симбол Содоме и Гоморе овог новог света, желе да у Европи прошире сав свој неморал и да нама донесу Дивљи Запад у наше земље и домове. Дрога, криминал, серијске убице и педофили, проституција и трговина људима и органима- неморал и простаклук сваке врсте, то су „вредности“ САД и „Западне“ цивилизације. Мноштво секташких група које жртвују људе, Кју Клукс Клан који и даље убија црнопуте људе у САД,  нео-фашистичке организације које раде несметано у САД- то је оно што САД желе и у Европи, посебно у православним земљама, јер само још православци одолевају тој пошасти. Западна Европа, под католичким плаштом Папе из Ватикана, већ је дубоко утонула у неморал и трулеж, чланице Европске Уније већ 30 година трпе амерички утицај и „американизацију“ својих држава, оне су само верна копија америчке декаденције и разврата.
Земље Западне Европе немају више веру као штит од напада на свој идентитет и своју чистоту. Новац-америчко оружје победе над људском похлепом, сила- амерички метод „демократије“ и лаж – стара смицалица која је сада узела лице савремених медија: ето три непријатеља која су од Европе – мајке светске цивилизације, створиле Европу као јефтину и изанђалу америчку проститутку.
САД силеџија сада вреба на Русију, младу и богату девојку коју треба пребити и силовати, а онда је и опљачкати и поробити, попут Европе. Само, православна и честита Русија није се примила на амерички мамац, руски народ је одбацио издајнике и сараднике САД и НАТО пакта. Из пакла у који је замало упала, Русија се подигла неуништива као и увек, јер се вратила својим коренима: православљу, патриотизму и поносу! velika-povelja-7Тако САД нису успеле да на крајње лукав и „невидљив“ начин срозају Русију и да је поробе уз помоћ Европске Уније или домаћих издајника у Русији.
Зато, сада остаје само отворена игра у којој су САД разоткривене: нико више на свету не верује у америчку демократију или њихову тобож бригу за јадне и угњетаване народе широм света. Након 200 година крвавог трага САД у историји човечанства, сада је све јасно: све разорене државе Европе пале су зарад профита САД. Све бомбардоване државе страдале су да би САД бесплатно имале нафту, гас, руде и остала богатства отета у име утеривања „америчке демократије“.
Србија је била пробни балон: САД су тестирале расположење читаве Европе и остатка света криминалним ратом против једне суверене и изнад свега тотално невине државе! Србија је била пробни балон за цели свет, да се види колика је власт САД и наравно, Србија је била директна порука Русији, шта ће бити ако Русија не пристане на принудну окупацију од стране САД.
Ако је наша икаква утеха, док се САД бавио тврдим Балканом и пркосном Србијом, Русија се дигла из пепела и побегла са ломаче у задњи час! Као што је и Хитлер изгубио време ратујући са нама, па је закаснио са нападом на Русију, тако су и САД добиле исту лекцију због своје бахатости и унапред испеченог зеца на ражњу!
Док су водили рат против усамљене Србије, приводећи крају паклени план растурања Југославије и рата на тлу Европе, САД су изгубиле рат против Русије!
Ако је икаква утеха, Русија која се тада подигла док је око америчког лешинарског орла било на Србији, сада ће захваљујући нашем страдању та иста некада растурена Русија да згази САД и да сруши Четврти Рајх.
Шта год да се деси у наредних 10 година, САД неће дочекати да виде своје циљеве остварене до краја тј. до уништења свих народа света и поробљавања православне и источне цивилизације. Србија ће, надам се, иако уз пуно жртви и последица од НАТО бомбардовања, ипак као праведница, дочекати да види и тотални распад Европске Уније и ослобођење свих европских народа од америчке хегемоније.
Србија ће поносно и сигурно бити слободна и ако се удружи са Русијом, дочекати да види и распад САД. При том се молимо и за ослобођење америчког јадног народа од америчког естаблишмента, од њихове убилачке војне индустрије и од владара из сенке: трулих и болесник америчких капиталиста који су уништили САД као самосталну државу и који су створили 400 милиона нових, америчких робова. Ми се молимо да се и амерички народ ослободи уз помоћ Владимира Владимировича Путина, као праведног и моралног вође нове цивилизације и новог слободног света.
Једино тако САД могу се одрећи семена зла на коме ничу нови ратови и смрт коју њихове власти сеју по целом свету. Народ САД само победом Русије и распадом Европске Уније може да се отрезни и да сазна праву истину.
Судбина Србије је извесна,  а наша улога је пресудна у слому Зле Империје коју чине САД, Европска Унија и земље НАТО пакта уз помоћ ММФ-а, Г8, и осталих лажних „светских“ организација.
Србија мора остати острво отпора и светионик наде у поробљеној и пониженој Европи. Србија мора одолети изазову слабости и искушењу које доноси сјај крвавих пара са Запада, Србија мора остати штит братској Русији усред Балкана иако смо и ми и Русија окружени НАТО земљама.
  Отпор Србије биће искра ватре која ће спалити све НАТО вештице и њихове метле које лете изнад нашег неба уз злокобни кикот унапред проглашених победника у овом неправедном рату САД против целог света и против људске цивилизације. Од нашег пркоса и пламена наше љубави за браћу у Русији, пући ће темељи Европске Уније, пући ће уцењивачки пакт НАТО алијансе и многи ће га напустити. Као пукотина у бескрајном леду, пламен пркосне Србије направиће тај први лом и од те мале наизглед безопасне пукотине и мале рупе, кренуће отопљење и пуцање деценијског леда! Само треба бити стрпљив, веровати бескрајно у правду и у Бога, штитити своју православну браћу и сестре и чекати на прави час!
Свет не сме да заврши у рукама мрачњака који силују децу, који од жена праве проститутке, који комадају живе људе ради органа, који подмећу дрогу деци због пара! Свет не сме завршити у рукама шачице болесника који се крију иза политичара које плаћају да би завадили народе и изазвали бескрајни светски рат до уништења људске расе! Свет не сме постати царство таме и ропства, јер то нас чека ако се сломи Русија и ако САД изазову рат у срцу Европе.
 velika-povelja-8Нека пробни пројекат који су успешно спровели у Југославији и нека геноцид над Србијом буду само поука Русији и Европи и велико отрежњење. Учимо се на грешкама, јер је историја учитељица живота. Само онај који кукавички жмури пред истином неће спознати тај наук историје и само онима који забијају главу у песак пред олујом која долази историја неће бити учитељица живота, за оне који жмуре и мисле да ће их судбина заобићи, историја ће бити понављање смрти.
Гледајући на наше вековне муке, масовно истребљење српског народа и сталне походе лудака на Србију, ја се не бојим као што би непријатељи хтели јер поново оружјем прете! Ја сам отворио очи и почео да слободно говорим истину, истина је једини лек за отрежњење Србије. Истина је горак мелем, али се мора попити, јер то нам је једини лек за лудило које се Србијом шири!
Истина је сурова и тешка, али она је чиста и јасна, црно је црно, а бело је бело и нигде се не може уденути „можда“. Или јесмо или нисмо људи. Или ћемо се отрезнити и вратити себи или ћемо нестати.Или ћемо с Богом или са ђаволом, или ћемо с браћом из Русије или под нож САД, ЕУ и НАТО!
Ја сам спреман на све: да трпим и да страдам, да се борим и да радим као луд, да гладујем и да не спавам, да немам ни часа одмора док се Србија не ослободи, а и ја са њом!
Само нисам спреман да сагнем главу пред старим и новим непријатељима који нас већ газе и поробљавају: сигурно и немилосрдно, али тихо и све увијено у слатке обланде, оно што нису успели ратовима сада се шуњајући као инвеститори, бизнисмени и партнери увлаче у Србију и купују део по део, парче по парче.
Сви ти српски „пријатељи“ и „душебрижници“ успешно задужују и упропаштавају сваки српски дом, до момента када ће сваки Србин да банкротира или да прода своју кућу, окућницу, своје органе или своју децу!
Ето, то је крајњи циљ Европске Уније и НАТО пакта. Србију осиромашити, обезљудити је, уништити јој језик и традицију, учинити да сви млади способни побегну одавде, а да овде дођу емигранти из свих могућих земаља. Или им чак и не требају никакви људи у Србији, већ само земља за НАТО гарнизоне и да пошљаме одавде оно што нису успели у свим ратовима овога века.
По њиховом удруженом плану Србију би хтели да распарчају на окупиране и сиромашне регионе, завађене и посвађане, подељене на Србе, Србијанце, Влахе, Војвођане, Шумадинце, Јужњаке и тако даље до бесвести! По удруженом плану САД, ЕУ, НАТО пакта и Немачке, Србија би требала да буде велика НАТО територија са које ће се ударити нож у леђа Русији. Србија је по њиховом виђењу будући ВИА МИЛИТАРИС кроз Блакан, пут за војне трупе које ће прегазити Србију, Македонију и Грчку, а када ће се спојити Немачка, Албанија и Турска- наравно под будним оком НАТО пакта и САД. Природна богатства Србије била би плен Немачке и Албаније. А ако би неки Србин и остао овде, био би слуга, роб, проститутка или обесправљени зомби који само хода около, а већ је мртав!
Зато и пишем, говорим и вичем да се Срби буде! Поучени историјом  нашом, прекрстимо се, Богу се помолимо, одрецимо се греха и похлепе и кренимо правим путем.
Тај пут води далеко од Европске Уније и њених тамних казамата у Бриселу, где се народи Европе на вешала воде уз сопствени потпис! Тај пут није у наручје НАТО крвника и САД силеџије, не може ти добро мислити, нити се братом звати онај који је те разрушио и који те је једном клао, опет ће те клати!
Ипак, моћни медији дан и ноћ раде, они муте разум у људима и бесконачним понављањем лажи стварају своју истину, а нашу погибељ.
Народ који не види јасно свог непријатеља, не може ни да се брани, јер у смутњи коју непријатељ прави-,Србија се окреће беспомучно на све стране. И свуда нам стари непријатељи пружају руку помоћи и тобож сарадње, они се смеју и уста су им пуна лепих речи!
Историја наша ипак још увек у нама живи, и шта год да непријатељи кажу, нека пред нама гори истине слика: поучени хиљадама злочина и превртљивим маскама душмана-,отворимо очи да препознамо праве намере злобника, те на основу онога што је било, нека српски народ суди о ономе што ће бити. Лажне речи душмана нека време спржи и њихове маске проказаће наша будућност колико сутра. Ако будемо погрешили и ако се покаже да су звери постале људи, лако ћемо покајницима пружити руку!
Али шта ће, не дај Боже бити, ако српски народ, који је на ивици опстанка и физичког постојања, даклем шта ће бити ако не прокужимо душманске замке, па опет упаднемо у кљуса која ломе кости и растржу месо? Шта ће бити ако се покуњимо, ако подвијемо реп и постанемо издајничке хијене, само део убилачке хорде против Русије? Шта ће бити ако Срби после толиких векова части и слободе стану на страну убица из Нато пакта?  
velika-povelja-9Не желим ни да помислим каква би то Србија могла да постане, каква би то срамна каљуга била. Грозим се да таква могућност постоји, али зато се и тако лудачки борим!
Борим се да отворимо очи, да говорим док сваки Србин јасно не прогледа правим очима  и угледа јасно зло које нам се поново спрема. И зато поново пишем и упозоравам о томе шта је некада било, ко нас је драо и клао, ко нас је мучио и поробљавао, само та истина је права, а не велике и празне речи и обећања која долазе од вековних непријатеља Србије.
Док не спознамо лице непријатеља и оно мало снаге што имамо биће промашај, ударац у празно и битка без циља.
Лекција број један, Сједињене у злу и геноциду тзв. Америчке Државе, то је семе зла новога века и то је узрок свеколике људске патње читавог света, супротно Истоку то је злокобни Запад, супротно православљу то су небројене секте, супротно нашем духу и љубави, тамо стоји новац и неправда!
Оличење таме, срамоте и разврата, силе и невино проливене људске крви, САД стоје на ивици последњег уништења света, као оличење Смрти, самог Нечастивог и свих наших демона, кошмара и злих слутњи.
Лекција број један, сулуде и острашћене власти Сједињених Америчких Држава раде против читавог света!

Наставиће се - Поглавље 2:
 „Србија мора умрети“: суштина непромењене, вековне политике Немачке на Балкану

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija