boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Велика Повеља Слободе
                       Бобан Гајић-Српски Народни Фронт

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

УВОД

„И ништа није тако горко и одвратно, као када те брат твој, из твога народа изда-некада човек сада постао је звер, издајник и крвник своје земље и свог народа. Када се  кукавице и нељуди дочепају власти на превару, а после завладају силом, тада наступа мрак у коме сви у страху шапућу, а нико не сме да стане на светлост дана и да проговори истину.
Када се издајице устоличе на чело власти и када на своје шупље главе ставе лажне круне, тада умире и народ и држава и слобода. Онај који је труо и кваран у души никада ништа добро не зна да направи, јер ко је од зла састављен, тај зло и ствара.
Па знајући да из својих злих руку и из свог злог ума не може да твори добро, тај зликовац жељан моћи, славе и богатства, да би се дочепао онога што му никако не припада, продаће се сваком непријатељу Србије, не би ли за себе приграбио незаслужено.
На жалост, таквих је пропалица и лупежа, превараната и политичара са хиљаду лица, било и превише. Иако их народ не гласа и не подржава, лоповским законима које су створили да би владали деценијама, издајници Србије постали су најмоћнији.  Они уз помоћ мањине себи сличних пропалитета и преварних закона владају у политици, у пословима, у институцијама-на свим битним и челним местима која су пресудна за живот Србије.

Ти издајници који љубе ципеле српским душманима отели су нам поносну историју, отели су нам посао, отели су нам здравље, отели су нам Косово, отели су нам садашњост и будућност. Издајници су нам отели слободу и у 21. веку од српског народа створили су робове: сиромашне, гладне, болесне и безнадежне робове.
Никада не смемо поверовати тим љигавцима и злочинцима да се сва ова несрећа Србији догодила случајно и да издајице на челу власти нису могли другачије, ни боље да раде за Србију. Ништа није случајно, ништа није рађено без њихове намерне помоћи да се уништи Србија.
Србија је имала неизмерно трагичну, али увек праведну и чисту прошлост. Имали смо чини се и много теже муке, у ратовима у којима су нас требили и поробљавали, пљачкали, палили, вешали.
Ипак, никада нисмо имали непријатеља који тако вешто крије своје лице као што стара вештица прикрива своју ругобу бљештавом шминком. Купујући издајнике у нашем народу, стари непријатељи поново кидишу под новом маском.
Наша је несрећа што је овај добродушни и милостиви српски народ, по ко зна који пут, поверовао да су се душмани покајали за зло које су нам учинили и да одсад више неће кидисати поново на наше куће, наше оранице, нашу воду, шуме и руде, на нашу државу.
Ми смо поново поробљени и згажени. Припрему за распад Србије направили су домаћи издајници систематски рушећи темеље Србије 50 година непрекидно, све до доласка НАТО пакта. НАТО пакт је бомбама потом направио пут за беду и сиромаштво, а онда је Европска Унија заједно са издајицама Србије и зеленашким зајмовима ММФ-а уништила све што је радило и стварало у Србији.
Ми више немамо слободу ни у чему. Школство, здравство, привреда, пољопривреда, војска, полиција–власт и сви медији су у рукама бриселских лопова или Европске Уније, како они себе називају.
Међутим, слобода није зрела, слатка крушка на грани која ће сама пасти у наше крило. Слободу нам зли господари неће вратити милом. За слободу се морамо борити свим снагама и на сваки начин, не поштујући њихове неправедне законе и одредбе, одлуке и наредбе.
Највеће људско право које је изнад свих закона јесте слобода. Слобода је право на живот, а не полагану смрт, слобода је право да радимо и убирамо плодове свог рада, слобода је да смо здрави и срећни, а не уцењени и несрећни робови било које власти!
Зато објављујем Велику Повељу Слободе српском народу. Добро отворите очи и отчепите уши, да на време видите олују и чујете хук несреће која нам се спрема.  Пре него што постанете роб и одрекнете се слободе у име ситних пара и привилегија за себе, прочитајте ове редове и сазнајте истину. А онај који постане свестан да је роб, на добром је путу да ускоро освоји слободу!  
                                                                              Бобан Гајић

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija