boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Прошло је много година од бомбардовања Републике Српске 1995. од стране НАТО пакта  и које није отерало српски народ са своје вековне земље.


Ни зверство над бебама из Бања Луке није утерало страх у кости Србима, већ их је ујединио тај прогон и сатанизација од стране Запада.


А коме смета Република Српска и дана данашњег? Истим тим зверима који су без милости убили Бањалучке бебе, бомбардовали српске куће широм Републике Српске и који су штитили радикалне муслимане, вехабије и муџахедине док су поново клали, мучили и палили куће, људе, труднице и бебе.


Од како је почело освајање Авара, Гота, Визигота, Турака и напослетку Аустроугара, српске земље на територији данашње Босне и Херцеговине биле су паљене и пљачкане, а народ је српски био као прогоњена кошута.


Стално  на мети Ватикана с једне стране, новостворене нације Хрвата са друге стране и потом Турака са треће стране, српски народ се вековима одупирао истребљењу и прогону.


Између чекића и наковња, многи Срби су временом поклекли да не би страдали и да би задржали своја имања: једни су постали Хрвати а други су прихватили ислам и постали „Бошњаци“.


Ипак, они најхрабрији сачували су име и презиме, језик и веру својих праотаца. Они су данас храбри потомци и оснивачи  Српске Спарте, наше Републике Српске.


Република Српска је само језгро некадашњих српских земаља. То је оно што је преостало од територија које су насељавали Срби пре доласка Авара, тј. Корвата или Хрвата. Они су након доласка Турака направили своју државу на српским имањима, на српском језику и култури.


Потурчени Срби са друге стране, постајали су моћни владари у Босни и Херцеговини као верни турски вазали. Али они се нису вратили својој вери и свом народу након ослобођења Србије од Турака. Њих је злокобно искористила Аустроуграска монархија и окренула их против своје браће, православних Срба.


Тај раскол у Босни и Херцеговини и у савременој Хрватској и даље траје.


У крвавом грађанском рату у бившој Југославији од 1991. до 1999., Запад нас је напао на челу са повампиреном Немачком, уз подршку Ватикана и војне силе САД и НАТО пакта и једини народ који је поново страдао и био распет без кривице, као господ наш Исус Христос, то је био српски народ.


Сатанаизован и припремљен за истребљење, српски народ из Крајине, Баније, са Кордуна, из Лике и Далмације, целе Босне и Херцеговине, из Книна и Вуковара у колонама је стизао пут Србије или је преко граница одлазио пут белог света.


Око 800.000 људи је исељено присилно и под претњом каме и ханџара по ко зна који пут у својој дугој и мученичкој историји.
Као и увек, Срби нису нападали куће својих комшија којима су већ хиљаду пута опростили клања и стрељања, паљења и прогоне. Срби су као и увек само бранили свој кућни праг и своје породице.


Мешанци и уљези без корена и без свог идентитета, као и увек су били ти који су јуришали на Србе. Бледе копије и крадљивци српског језика, културе и територија поново су напали да би поново под заштитом Запада истребљивали Србе.


Још се нису освештала сва српска стратишта од продирања Авара и освајања Турака, још мирише крвљу земља око Јасеновца, још има неоткривених јама по хрватским кршевима где људи, жене и деца леже једни преко других, још плачу српске мајке од Братунца до Бања Луке, а ево опет исти крвници и звери са Запада роваре и кидишу и на то мало душа српских које се тек опорављају од клања и рата!


Коме смета Српска Спарта? Коме смета 9.јануар?


Истим онима што нису успевали вековима да „заврше свој посао“!


Исти су то они зликовци и болесници који су пробали да потуре свету „Сребреничку декларацију“ којом су желели да жртву прогласе за убицу.


Исте су то звери који су и 1999. Бомбардовале Србију за интерес терориста и шиптарских банди на српској светој земљи Ксову и Метохији.


Иста је то банда и прерушена „европска господа“ која вековима кидише на све српско и све православно.
Питамо се зашто сада нови агресивни и лудачки напад на Републику Српску?


Е, па то је зато што се прави обруч око Русије и ликвидирају се сви српски бункери и тврђаве слободе! То су још само Република Српска и Србија!


Треба растурити и то мало што је Срба преостало, да би на Балкану владао крвави НАТО!


Оно што та убилачка банда није научила ни 1995. ни 1999. научиће ваљда у скоријој будућности.


Срби су најстарији народ на Балкану, одувек свој на своме. И због тога Србин се не повлачи ни пред каквом силом и претњом.


Посебно се Република Српска неће одрећи свих својих жртава и невино проливене крви својих породица пред претњама једне труле и морално пропале творевине која се назива Европска Унија.


Прошао је тај час у коме је цели српски народ могао да доживи злу коб Српске Крајине, али није!


Данас се та срамна историја не може поновити. Русија је васкрсла из раздора и пепела и чврсто стоји иза српског народа и у Републици Српској и у Србији и на Косову!


Зато је сада уследио последњи кукавички напад Запада на Српску Спарту, док још Русија није 100% на Балкану, јер је још увек приоритет безбедности Руске Федерације стабилизација хаоса у Украјини и претње Исил-а са Блиског Истока.


Ипак, Република Српска се није сломила ни 1992. Када је била окружена са свих страна па неће ни сада.


Када сунце сване са Истока развејаће се као облаци све ваше отровне мреже, јер повратка више нема.


Распада се Европска Унија, пуца НАТО пакт, подижу се побуне широм света.


Трула англо-америчка империја зла биће једном и заувек потучена.


До коначне победе, нек пуцају прангије и нек гори топла ватра са наших огњишта: нек прскају искрице са Бадњака наших и нек се слави Божић и ове 7526 године постојања Сораба, небеског народа и најхрабријих ратника света!


До коначне победе и стварања Православне Уније-Сораби браћо рађајте се и множите!


Из ината живите по своме и на своме и чекајте наше време!  Јер време трулог и болесног Запада је прошло. Њихова је свећа догорела у мраку њихове владавине и полако се гаси.


Наше време долази! Од Републике Српске, ослобођене Крајине, ослобођене Србије и Косова, преко Црне Горе, Македоније, Грчке, Бугарске, Румуније све до славне и моћне Русије сијаће крст православља и шириће се слобода!


Завидеће нам сви европски робови који су на нас насртали и показали се као кукавице и бедници.


Следеће године ослобођена Србија славиће 9.јануар од Суботице до Призрена.


Јутром ће сва звона у Србији и Републици српској и на Косову звонити од истог часа.


Свака ће кућа окитити прозоре и терасе заставама Србије, републике Српске и Русије!


Један ће заједнички  телевизијски програм преносити од јутра до поноћи славље у Србији и Републици Српској.


Небо ће светлети целе ноћи  од славља и ватромета, улице ће бити пуне људи.


Од Београда до Бања Луке трубиће непрегледна колона аутомобила  којом ће браћа одлазити браћи на славу и то ће у Србији бити празник и нерадан дан.


Ујединимо се народе да остваримо тај дан и тај златни сан.


Сложимо се по вољи Божјој и по завету наших предака.


Усправимо  се ради одбране потомака наших.


Подигнимо чашу у здравље наше браће и сестара и не заборавимо где је Бања Лука и када прође 9.јануар.


Сваки дан је 9.јануар у нашој будућности, све до уједињења.


Потом ћемо славити од Бадњега дана до Српске Нове године, од Москве до Бања Луке.


Зато чувајте се браћо и збијајте редове, али не страхујте пуно. Србија је данашња цела уз вас и више нико не може да мути воду ни са једне стране Дрине.


Кушали смо браћо НАТО кашу и 1995. и 1999. Сада је 2018. а све њихове чорбе и каше су постале охлађене помије.


Помијама храните своје бедне слуге, послушнике и сеизе од Љубљане до Приштине.


Срби Божић славе, пију рујно вино и прасенце пеку у дворишту. Срби ходају на две ноге и чувају своје.


Ови што пузе и клањају се златном телету Европске Уније, ови што пуне гаће кад виде НАТО униформе, ови што Вебера уместо Светог Саве љубе-нека од нас беже јер носе клице трулежи и губе.


Срећан ти рођендан и живела ти нама још барем хиљаду година Републико Српска, наша дико!


Живела ослобођена Србија и Народна држава коју стварамо!


Живела праведна Русија!


Живела Православна Унија!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija