boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Расписани су још једни узалудни избори без праве могућности избора.
Са старим манипулативним изборним законом.
Са милион и по непостојећих бирача.
Са бирачким списковима по попису становништва, који је платила и извела Европска Унија!
Поново ће гласати сва српска гробља.
Са буџета новац добијају само режимске странке и нове партијице које се спремају да властима седну у крило као нове конкубине.
Поново ће страначки кандидати обијати прагове сиротињи, коју су они упропастили и носити им као последњу поделу на гробљу по флашу зејтина, кутију шећера, џак брашна и велика празна обећања.
Поново ће се радити лажне навијачке анкете страних агенција за пумпање јавности.


Медији, сви у рукама странаца или под утицајем странака у власти понављаће као покварена плоча исту причу о „рају“ Европске уније, „реалности“ на Косову и љубави НАТО пакта!
Све организације за посматрање избора, које се од прве до последње финансирају са Запада, затрпаће нас лажима и навијачким прогнозама у корист европских слугана.
Највише пара за ове „НВО“ ће доћи из САД и ЕУ. Они за сваке изборе унапред проглашавају победнике и успешно залуђују људе већ годинама.
На гласачким местима посматраче у већини комисија имају старе странке са мрежом својих грабљиваца по целој Србији. Они су утренирани годинама за лажне записнике, преправљање спискова, мунтање и угуравање вишка листића у кутије.
У Републичкој изборној комисији седе само чланови владајућих партија.РИК  ће легалним прогласити чак и да зелени  Марсовци изађу да гласају уместо Срба!
Странке мимо закона већ крећу у изборне кампање и пре расписаних избора. Целе године режимске партије су на екранима и трују народ. У време избора обилато користе државне медије, државне лимузине и промоцију приликом традиционалног поновљеног отварања делића путева, фасада или степеништа школа, нових  чесми, ћуприја и семафора баш у време избора.
Када дође време предаје 10.000 потписа, зна се ко има новца да овај харач од више десетина хиљада евра исплати.
Велике странке које су вечито у власти за 6 до 8 сати „прикупе“ 10.000 потписа као у филму Матрикс- ван свих закона физике и математике. Ту је Србија изнад закона ове планете и космоса!
Они који нису у власти или нису плаћена лажна опозиција, књигу за потписе са судским оверивачем не могу ни да добију –до краја избора!
Одреди батинаша и савремених нацистичких СА јединица разних партија дању и ноћу круже, прелепљују се плакатима и кога треба претуку само тако.
Дијаспора не може да гласа, јер изборна места буду удаљена по 1000 километара на нивоу једне државе или се гласа само у амбасадама. Наравно, зна се да они које су мафија и политичари отерали из Србије никада неће гласати за своје крвнике!
Иако на изборе излази једва око 30% од свих грађана Србије, а 70% бојкотује ове фарсе од избора, на крају са тих бедних тридесетак одсто изашлих бирача, странке направе свој парламент.
Тај парламент је 100% НАТО и ЕУ окренут, и као неко добро плаћено певачко друштво пева шта год Запад наручи, а 70% па и више Србије жели савез са Русијом и драстичне промене.
Зато да не причамо о било каквој „легитимности“ било којих избора без изласка 70% људи или две трећине народа Србије.
Зато да не причамо о било каквој „легалности“ избора у Србији без руских посматрача.
Руски посматрачи морају да буду присутни у целој изборној кампањи све до дана гласања.
Без руских посматрача све ће поново бити европско позориште лажне демократије, као и досада, када су чак унапред из Брисела честитали Николићу на „победи“.
На сваких годину или две расписују се поново ванредни избори да се продужи рок трајања поквареној европској роби. Тако ће мандат од 4 године на сваких годину дана да се продужи још 4!?
И докле тако? До 2025 године, када ће сломљена и презадужена Србија у оквиру територије Београдског пашалука моћи да уђе у ЕУ (која ће се надам се распасти до тада)???
Док Србија не почне цела да проси за хлеб на улици, презадужена, болесна и очајна, дотле ће трајати намештани избори, а онда ће народ по злокобном  плану западни сила бити спреман и са Сотоном да склопи пакт ради хлеба и живота!
Зато се бриселским слугама и евро-фанатицима толерише злоупотреба свих механизама власти, па и стални ванредни избори без оправдања, сем разлога продужетка ЕУ окупације Србије до тоталног економског краха државе и самим тим сламања отпора према НАТО базама у Србији.
А НАТО базе у Србији, окренуте према Русији су крајњи и најбитнији циљ Запада.
Србијо, пробуди се!
Без руских посматрача Запад ће поново  да превари обедели српски народ и угура га на силу  у пропалу и распалу Европску Унију и под чизму НАТО банде.
Народе, не дајмо ову нашу мучену Србију! Српски Народни Фронт тражи, без могућности икаквог оправдања за одбијање, руске посматраче на свим нивоима избора од почетка избора до дана гласања.
Без руских посматрача  то неће бити избори, већ само подмукла и последња превара ЕУ и НАТО.
Ако допустимо још једну такву превару, са манипулацијом мање од 30% изашлих партијских плаћених бирача, који ће нас сахранити у ЕУ гробници народа, сви ћемо постати робови.
У тој ЕУ-америчко-НАТО прћији и колонији Четвртог немачког рајха, Србија више неће ни постојати као држава, ни ми као народ.
По плану САД и ЕУ, Србија као чланица трећег реда била би полигон за НАТО базе, извор сировина и јефтине радне снаге за Немачку и Британију, депонија ГМО хране и јефтине робе из целе ЕУ, као и нови дом за стотине хиљада исламских емиграната и Рома које ће ЕУ депортовати.
Тај план ЕУ и НАТО, уз САД подршку Шиптарима за даља освајаљња Србије и Балкана, не сме да прође! Зато цела Србија има да подигне свој глас и да захтева руске посматраче!
Ако власти одбију присуство руских посматрача, онда ће свима коначно бити јасно какав мастан конопац нам ЕУ и НАТО спремају на „изборима“.
Хиљаде писама, дописа и захтева свих родољубивих организација у Србији, поред Српског Народног Фронта,  треба да затрпа РИК, медије, руску амбасаду и Владу са захтевом за руске посматраче, поред плаћеничког америчког ЦЕСИДА и шпијунског ОЕБС-а.
То је најмање што морамо да урадимо!
Одмах и сада, пре него што почне изборни циркус и још једна западна превара.

Продајни кутак

knjiga-osina-celija