boban-gajic

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Српски народни фронт овим путем јавно захтева од Народне Скупштине Републике Србије, Владе РС, Министарства спољних послова и Републичке изборне комисије да благовремено и званично пошаљу Руској думи молбу за долазак руских посматрача избора.
Српски народни фронт захтева да руски посматрачи буду присутни на свим изборним јединицама у потпуно истом броју и распореду, као и организација ЦЕСИД.
Уколико руски посматрачи не буду присутни на најављеним изборима, резултати тих избора биће проглашени неважећим,  јер ће се вршити у недемократским условима, под контролом Европске Уније, НАТО пакта и утицаја САД.

Свако одбијање ове иницијативе од надлежних институција  треба да буде образложено српском народу, пре почетка изборних кампања и било које изборне радње.
Такође, тражимо да се све родољубиве снаге, покрети, појединци, удружења и странке изјасне по овом питању јавно и благовремено.
Присуство руских посматрача не само на дан избора, већ од дана почетка изборних радњи смањиће медијске манипулације и кршења изборног закона, а омогућиће свима који нису уз власт или у власти да остваре увид у веродостојност бирачких спискова и контролу приложених потписа владајућих и парламентарних партија.
У даљем току избора руски посматрачи би били и једини глас народа за објаву свих предизборних превара, а чија ће саопштења и сви медији бити у обавези да пренесу.
Ово се посебно односи на недоступност судке књиге и оверивача потписа, који иду по великим странкама, а новим учесницима избора често „нису доступни“.
Руски посматрачи су једини начин да народ контролише изборе, који се и даље врше по неправедним законима  и уз гласање чак и покојника Србије.
Ко год не подржи ову иницијативу, знаћемо да учествује у неправедним изборима и да то ради по договору са властима.
Српски Народни Фронт-СНФ

Продајни кутак