boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Пре пар дана је цела Србија, а и пола чланства Заветника могла да види да је Српски Народни Фронт (СНФ), од почетка правовремено и у најбољој намери упозоравао, да је руководство „Заветника“ правило и прави тајне и издајничке договоре који су за НАТО , а не анти-НАТО.


Овај  сујетни  двојац без кормилара, у саставу „Свети“ Стефан и „Света“ Милица, „вође“ чије биографије нигде не можете пронаћи и за које се не зна од чега живе и хране се, издао је не само Србију, него и своје младе и углавном неупућене чланове?


Од целе приче „Уа Нато“, референдум, свакодневни протести до испуњења захтева за поништење ИПАП споразума и сличних флоскула "вечитог студента" политичких наука, младе ХЕРОИН-е Милице, велике Српкиње коју хвале само Јелена Милић, адвокат НАТО пакта и масон Дејан Лучић, Миличин кум-остала је само реклама од пола минута на РТС-у, наравно за потребе изборног политичког маркетинга „Заветника“.


Јер након што су пре годину дана изгубили чак и неформалну подршку неких руских невладиних и културних организација, након што су 20. фебруара преварили све родољубе који су им тада правили гужву и бесплатно статирали за сликање „њиховог“ скупа, након што се распала њихова изборна авантура и кокетирање са многим политичким странкама и немогућим коалицијима које су лепљене и крпљене доларима ЦИА из Њу Јорка- „Заветници“ су на крају сами упали у своје замке и завршили у ћор-сокаку. Сви су им окренули леђа, сем нових партнера, са оне исте НАТО стране.


Плитке су и отворено издајничке намере „Заветника“ да истроше вољу народа за бунт против НАТО пакта, јер они уништавају енергију која се после дуго времена пробудила и минирају искрене намере да буду  помогнути од стране правих родољуба.  Млади али алави, сујетни и превртљиви руководиоци „Заветника“ су угушили, злоупотребили и на крају угасили као пикавац отпор пробуђене  Србије.


Ништа од свега у њиховом „раду“ није случајно и није у незнању. Питамо се, ко ће из „Заветника“ одговарати за ову фарсу и најблаже речено ИЗДАЈУ?


Сви добронамерни су руководиоце „Заветника“ упозоравали, критиковали и тражили да промене тај опасан правац којим су кренули, али ту помоћи нема.


Дакле, закључак је да су „Заветници“ прешли управо на страну НАТО пакта, што потврђују и велике похвале Јелене Милић, као и нови „савез“ који „Заветници“ праве са Дверима и ДСС, а тим путем и са Јасмином Вујић!!


Јелена Милић, познати НАТО адвокат, стално прича о „Заветницима“ – на телевизији, па и на њеном Фејсбук зиду стално качи новости о њима – на пример, писала је о протесту „Заветника“ одржаном 27. марта а о анти-НАТО протесту одржаном 24 марта није написала ни речи на своме Фејсбук зиду! Онда је следећи дан поставила новост да „Заветници“ иду на изборе, да их је Републичка Изборна Комисија ставила на изборну листу, и Јелена је ту новост прокоментарисала овако: „ПОЧЕТАК КРАЈА“! Јелена Милић мисли да она на тај начин прави рекламу „Заветницима“, али је она прави тако да је то већ упадљиво, што би народ рекао „пресолила је супу“, јер већ је свима јасно да на тај начин Јелена управо подржава „Заветнике“ – а све само зато што су они прешли на страну НАТО пакта?!


На страну и онај део приче о подршци масона из редова темплара, кума Дејана Лучића који на сва уста хвали велику Српкињу, хероину Милицу Ђурђевић, своје кумче и ћерку "вероломног и превртљивог" Рајка Ђурђевића, кога оптужују за продају посланичког мандата, а који све време стоји у сенци оснивања и гурања „Заветника“ пред народ Србије.


Ипак, храброшћу многих савесних људи, који су од „Заветника“ због  изношења истине доживели праву паљбу псовки, вулгарних напада, вређања и најниже могуће пљувачине, „Заветници“ су разголићени и осујећени у намери да направе нереде и хаос, па да на томе зараде који проценат на изборима.


Због тога Србија треба да буде срећна што има још храбрих и непоткупљивих људи као што су пуковник Славко Никић, Сима Радовановић, Венцислав Бујић који су први јавно иступили, а постоје и многи други, који су нам анонимно или у приватним мејловима редовно из целе Србије слали доказе о издаји „Заветника“.


Браво „Заветници“! Још се нисте ни испилили, а изгледа да сте већ сте издали Србију на најнижи и најпрљавији начин. Занима нас само колико је коштала Србија у тој вашој трговини са НАТО пактом?


Ипак, Србија има мрежу својих родољуба, која вас је на време оголила до коже. Зато је ваш промотивни скуп кобног и циничног датума 27. марта,  прошао тако бедно и лоше.


Нит мањег скупа, нит веће дреке. Али је битно да је дреку снимио РТС. То ће сигурно отерати и уплашити НАТО!
Следеће је питање регуларности потписа који су сакупљени таквом брзином и без да видимо те силне људе који су давали потписе. Нигде нико у Србији од свих 59 одбора СНФ, родбине и пријтеља, нико није видео „Заветнике“ да активно прикупљају потписе. Због тога ћемо од РИК тражити увид у предате потписе „Заветника“.


Последње питање је одакле новац сиромашном покрету студента, као што се представљају „Заветници“. Гола цифра за прикупљање потписа, оверу и таксе, режијске трошкове горива и организације, без билборда, телевизија, без аутобуса, без плаћених огласа и реклама на интернета-то је најмање 50.000 евра. Одакле толики новац у обеделој Србији? Од чланства сигурно није, а одакле је, видећемо.

Продајни кутак

knjiga-osina-celija