boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

6.маја лета Господњег 7525, на Ђурђевдан, Врховни штаб Српског Народног Фронта донео је одлуку о покретању  пан-српске идеје за обнову и успостављање новог српског царства.


Постојећи систем вредности у савременој Србији је потпуно аморалан, себича и бездушан, супротан основним вредностма људске цивилизације и правди , а посебно и малициозно усмерен против српске културе и традиције. Постојеће државно уређење Србије је окренуто против добробити и правима човека, оно ради директно против његовог здравља и породице.


Постојећа политичко-мафијашка структура која контролише све, узурпирала је  и све институције државе, погазила све законе и људске и Божје. Политички криминалци отимају сав новац у држави за себе и омогућавају привилегије себи и послове за рачун страних капиталиста, при чему се сво народно богатство и природни ресурси уништавају и распродају без икакве контроле, супротно законима и националним интересима.


Читава постојећа држава Србија је  партијски гето и најбеднија колонија Европске Уније, под директном командом НАТО алијансе. У таквој имитацији државе српски народ је на крају свог постојања и налази се пред физичким истребљењем и то у року од 5 година.


Из тих разлога, СНФ покреће све Србе света у идеји духовног уједињења српске нације и стварања новог српског царства, у коме ће Срби поново бити своји на своме, имати државу која је по нашој вољи, по нашим потребама и жељама створена да би српски народ живео, радио и множио се у слободи, правди и достојанству.


Ново српско царство је паралелни систем, који се гради по вољи народа, по имену Сербско народно царство, то је систем  у коме неће постојати самодршци и диктатори, већ права народна управа. Сербско народно царство је једини излаз за спас Србије и целог српског народа, у матици  и у расејању.


По узору на систем вредности светлог и праведног Царства Душана Силног, у коме је част и достојанство било право сваког Србина, у коме је било далеко више реда и закона него данас, Сербско народно царство ће створити услове да не само Срби, већ и сви други народи у новом царству живе, раде, школују се и напредују- а да закони важе и за „властелина“ и за „себра“ подједнако!


Борба за нашу нову државу и нови правични систем вредности почела је ове године, на Ђурђевдан 7525., симболично на  празник који слави победу Светог Георгија над аждајом из Хада. То је симбол победе добра над злом, победе вере над невером, победе светлости над тамом. Ђурђевдан је и почетак буђења природе и буђења живота.


У српском народу „Ђурђев данак – хајдучки састанак“ симболише  и почетак побуне народа против  сваке врсте окупације и терора. Пошто је Србија окружена и силама зла и под скривеном окупацијом, поробљена-иако без рата, СНФ сазива окупљање праве српске народне елите у свим професијама и свих генерација нашег народа у земљи и ван ње.


Уједињење свих Срба света у СЕРБСКОМ НАРОДНОМ ЦАРСТВУ поново ће подићи темеље једне здраве и нормалне државе, за разлику од заостале  и труле творевине у којој ми данас више не живимо, него полако умиремо!


Створимо Сербско народно царство- за живот  народа – а не смрт!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija