boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

У суботу 14.10.2017. У Сава Центру одржан је велики Сабор српске деснице у организацији шест родољубивих покрета: Покрет ветерана, Српско руски покрет, Конзервативна омладина Србије, СНП 1389, Атрактивни Београд и Алтернатива.

 

Као гости Сабора поздрављени су председник Српског Народног Фронта-СНФ Ббан Гајић, Председник Четничке омладине Борис Кнежевић и Саша Дујовић.

У име оргаизатора Сабора српске деснице обратили су се Слободан Димитријевић, Александар Здравковић, Михајло Јањић, Југ Крстајић и Лав Пајкић.

 

Тема Сабора је била окупљање родољуба око идеја модерне деснице , која данас широм света узима све већи мах и улази у институције. Десница жели да активно учествује у свим одлукама битним за српски народ, а нарочито о одлукама које су данас пресудне за будућност Србије као што је одлука о даљој будућности Косова.

Говорници Сабора српске деснице су редом истицали да је Косово део Србије и да се Косово мора сачувати, као и да се мора исправити велика грешка коју је направила либерална власт у Србији измештањем места решавања питања Косова и Метохије из Савета безбедности Уједињених Нација на Еулекс.

Закључци које је донео Сабор српске деснице, а који су једногласно подржани и од стране делегата Српског Народног Фронта-СНФ предвођених председником Бобаном Гајићем, јесу следећи:

  1. Српска десница жели да активно учествује у дијалогу о Косову и брани свој став приликом доношења одлуке о судбини Косова и Метохије.

  2. За Српску десницу Косово и Метохија су неотуђиви део Србије и тако мора и остати. Око тoга нема преговарања.

  3. Српска десница подржава Декларацију Србије о специјалним односима са Републиком Српском.

  4. Српска десница такође подржава сарадњу са Руском федерацијом и пружа пуну подршку њеном даљем развоју.

 

Српски Народни Фронт поздравља уједињење родољубивих снага у Србији са жељом да се сви окупимо око заједничке идеје да се сачува наше Косово, као и да се родољубиве снаге удружено супротставе либералима у Србији који врше све већи притисак за предају Косова и Метохије и увођење санкција Руској федерацији.

 

Продајни кутак

knjiga-osina-celija