boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Православни живаљ у Црној Гори изреволтиран је срамним дешавањем на Свачу код Улциња.

Наиме, група Албанаца покушала је да спријечи Високопреосвећеног Митрополита Амфилохија и свештенство СПЦ да одрже свету литургију на остацима храма Светога Јована Крститеља.

Хаџија Сулејмани предводник наведене Групе, иначе познат као одборник Демократске партије и заговорник Велике Албаније, дао је себи за право да забрањује слободу вјероисповјести у Црној Гори.

Да ствар буде још гора чак и припадници црногорске полиције не дозвољавају свештенству и вјерницима да уђу на темељима Храма, већ је литургија служена недалеко од тога Светога места.

Власт Црне Горе интезивно прави планове како да одузме оно једнино Свето шта је остало Српском народу у Црној Гори, а то су цркве и манастири.

Упркос бројним покушајима да се сломи вјера и уништи све духовно и морално народ остаје имун и доследан борби за истинске, људске и вјековне вредности.

Поред режима и поједини високи функионери коалиције за 21. вијек придружују, се константном угњетавању и вријеђању СПЦ у Црној Гори.

СНП-се од свога настанка залаже за мултиетнички склад и узајамно поштовање свих вјера и нација. А, оштро осуђује сваки вид оваквог и сличног скрнављења било чије светиње.

 

 

АЛЕКСА КАНКАРАШ

 

ПОДПРЕСЈЕДНИК МЛАДИХ СНП ЦРНЕ ГОРЕ

 

Продајни кутак

knjiga-osina-celija