boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Шта да ради један просечан Србин који није дете бахатих богаташа,коме тата није политичар, који нема ни кума, ни пајташе у власти, који није украо, ни отео ништа што би сада могао да крцка?


Шта да ради један наивни, мали, обични Србин који се годинама крпи, сеца и штеди, довија и мучи, а сада више нема где, јер је у дуговима не до гуше, него изнад главе?


Шта да ради један просечан Србин који нема пристојан посао, ни редовну плату већ деценију и који не зна да ли ће сутра моћи да купи два хлеба, млеко и паштету деци?


Куда да се врате стотине хиљада домаћих гастарбајтера који једва преживљавају у великим градовима диљем света: до гуше у рачунима, са скупим станаринама, у кредитима и чековима?


Шта их чека назад у посивелим малим варошима које су пропале још пре 25 година? Шта их чека на запуштеним родитељским имањима, на опустелим њивама, шта да покрену са трошним кућама, тракторима старим пола века и у селима у којима нема младих људи, у којима нема школа, асфалта, ни интернета?


Куда ће оволики гладни и очајни народ када крене још једно поскупљење струје и горива, огрева, воде, грдског грејања, превоза- поскупљења са којима ће овај наш бродоломнички сплав да потоне?


Све по диктату ММФ-а и вештичје Европске Уније! Успешно убијамо сами себе већ 16 година! Не треба нам ниједан непријатељ. Ми Срби смо сами себи душмани! Кидају нам стрвинари из Европе месо са костију, а ми још ћутимо и вучемо као ислужене мазге. Докле тако? Док не паднемо иза ћошка.


Како објаснити ову летаргију и помиреност већине сиромапног народа са велеиздајом државе и сатирањем свега што је српско:  домаћих предузетника, сељака, радника, домаћих фабрика, продаје свих ресурса и богатстава које имамо?


Како објаснити поскупљење струје од 20 % у једној истој години,и продају упропаштеног монополистичког система Електродистрибуције, а Србија при том има своје производне капацитете и нико не треба да нам диже цену струје, јер је имамо из природних ресурса?

Опширније...

У Србији је данас све труло и болесно. Не постоји ништа чисто ни пристојно у врху државе. Продати и кукавни, страшљиви политичари су цело српство, некада братство вукова претворили у стадо послушних оваца које блејећи иду у смрт!

Прљави и намештени "избори" показали су право лице система који нас растура већ пола века.

Време је за народно јединство, јер Србија нема ниједног поштеног политичара међу постојећим крпеним луткама којима командује Запад.

Српски народни фронт сматра да је време за Ново Српско Царство, Народну Државу, у којој ће живети сви Срби, уједињени својом вером, историјом, братством и по својој вољи, не по туђем диктату и не против себе.

Опширније...

Рат против Русије и остатка православне цивилизације је почео. Ко то одбија да види, жртва је дефетистичке западне пропаганде против Русије.


Са свих страна западне силе окупљене у злогласни НАТО,преко Европске Уније и кроз пљачкашке организације ММФ, Светске банке и поданичких Уједињених Нација отпочеле су велику офанзиву против Русије.


Увидели су да Путин има огромну подршку свог народа, да је руска војска надмоћна и технички и духовно и да Путин зна шта Запад спрема.


Србија не зна, јер је у окупацијском мраку, да су САД у огромној кризи, због слома војно-пљачкашке машинерије. Нема више бесплатне нафте отете бобама, нема више постављања диктатора који утерују америчку демократију и пљачкају своје земље.


Све америчке игре су проваљене, раскринкане. А Путин зна оно што мало људи зна. Уколико не успеју да читав свет увуку у своје пљачкашке планове о освајању Русије, САД ће се распасти као кула од карата, што и јесу.


Србија, као и увек, не може да бежи од себе: православна, пркосна, земља слободних људи, храбрих ратника и једини крвни род велике Русије.

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija