boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Никада нисам волео ту сурову бајку о девојчици са шибицама која се смрзла вече уочи Нове године, тамо негде на окрутном и бездушном Западу, још у време браће Андерсен.
Србима је било незамисливо да дечица умиру од глади и смрзнута док на другој страни има богаташа који и не знају шта имају и колико имају.

Сада у нашој Србији, у земљи у којој никада нико није заборављао децу, нити је било глади сем у време највећих ратова и окупације, сада у Србији живи себични и убилачки капитализам и једе нам сироту децу!
Српска  деца падају у несвест од глади. Читаве породице једва да поједу парче хлеба днeвно. Нема се за огрев и брашно. Родитељи надниче и раде свашта, али немају сталан посао. 600.000 људи у Србији је на ивици преживљавања-од тога највише деце.
Зар смо то дочекали да због политике издајника на власти и диктата и уцена ММФ-а српска деца у 21.веку живе у чатрљама, уџерицама, у подрумима и чакмарама- без струје, без грејања, без хране, без играчака, без радости и без наде у живот?
Не само деца сиромашних, већ деца већине људи у Србији трпе за све и жудна су свега. Деца сиромашних људи у Србији су буквално боса и гола, болесна и напуштена од сопствене државе. Са тугом и горчином гледају како се деца емиграната и азиланти са луксузним телефонима и скупим патикама дочекују са саосећањем и са пакетима хране, одеће и смештају у сасвим нове кревете и чисте, мирисне постељине. О њима сви пишу, њих сви жале- они су људи.

Наше сиротице нису људи и нису јадни.  Нико не мази сиромашну српску децу по глави, ниједан политичар их не обилази, нити држава решава проблем сиротих породица, чија су деца на ивици преживљавања, зато јер држава није обезбедила посао и зараду њиховим родитељима. Они умиру и труле у мраку, напуштени од друштва, остављени сами себи, издани од своје државе, заборављени и од Српске православне цркве.

У тим породицама је највише деце, и то паметне, васпитане и скромне деце. Они деле стару одећу, исте играчке, исту обућу. Они деле сваки залогај и помажу родитељима и у тешким пословима. За мене, патња те дечице и њихових родитеља је највећи злочин и грех српских власти. Није Србија још толико немоћна да не може да сачува и прехрани своју будућност и да свим силама помогне породицама које готово све имају по троје, четворо или петоро деце, а живе у беди уместо да имају барем посао и основу храну, неки смештај достојан човека. Не разумем зашто Србија у те топле и чисте, а празне касарне не смести своју нејач и своју сиротињу, него их пуни емигрантима за које се све реновира, гланца и опрема по европским стандардима.

Из којих то фондова Србија мази емигранте и зашто те фондове не троши на своје држављане прво, по закону и по моралу? Како је могуће да од наших самодоприноса за социјално и здравствено осигурање, да од наших такси и намета, фискалних обавеза, наша држава не даје за наш народ, већ за колоне странаца којих просто има 10 милиона и који нису наш проблем, нити наша одговорност?
С друге стране, тим српским породицама које продужавају живот остареле и озрачене нације, тим херојима који се боре за живот и грцају у беди, држава сече струју, заврће воду, ускраћује грејање. Тим породицама које желе да раде и издржавају своју децу,а немају где да раде заслугом политичара, држава плени куће и плени децу.

Да, држава плени децу сиротињи, па потом грубо отету и шокирану децу, насилно одвојену  од родитеља даје некаквим хранитељима да их „чувају“ за огромне паре. За пола помоћи које се даје „хранитељским“ породицама сиромашни родитељи би могли да преживе са својом децом и сачекају мало боља времена. Нико не зна ни ко су ти „хранитељи“ ни ко их бира, ни како се они старају о отетој деци.
Социјалне службе у Србији не знају колико има сиротиње без струје, без грејања, немају појма колико је сироте деце без хране и одеће. А просторије и плате те бескорисне и паразитске „социјалне“ службе могле би да спасу српску сиротињу. Шта ће нама социјалне службе и њихови абнормални трошкови кад они ништа не раде сем што у последње време отимају децу сиромашним породицама?

Али не, све су то „ЕВРОПСКИ“ закони и стандарди! А српски политичари раде све што им се диктира из Брисела. Они полако убијају Србију и растурају српске породице. Они слепо слушају лудачке и самоубилачке мере штедње по налогу такозваног Међународног монетарног фонда. Штеди се зато да би се сав новац из Србије испоручио Бриселу и Америци, преко ММФ-а.

Да би се народ опљачкао и утерао у дужничко ропство води се специјални рат по рецепту ММФ-а: ту је комунална полиција, одреди пленитеља и извршитеља, ту су западни медији који лажу и трују народ, ту су лихварске стране банке и стране корпорације, ту су лажљиви домаћи политичари и њихова обећања „не липши магарче до зелене траве“ којима се само продужава ова агонија.
Ту су страни емисари и комесари Европске уније, амбасадори и НАТО  изасланици, плаћеничке невладине организације које прете, лажу и мажу из петних жила не би ли се Србљи преварили да легну на њихову руду.

Због тога што наша пропаст мора бити легална и уз наш пристанак све те хуље и вуцибатине не носе право име да их ода и покаже у правом светлу. Они себи дају међународна имена, да створе утисак како су они институције, а не приватне банде за пљачку и превару. Наравно да се нико не би преварио кад би чуо: Амерички монетарни фонд, Америчка банка, Америчка трговинска организација. Све је то данас под лажним именом „светски“ или“ међународни“, а иза свега стоји Америка.

ММФ није ништа друго него продужена рука халапљивих и поремећених америчких мултимилијардера. ММФ није никаква међународна организација, већ инструмент за пљачку остатка света од стране америчке администрације, а њу већ стотинама година чини шака абнормално богатих породица.

У ММФ-у 16 одсто свих положаја држе Американци, они постављају председника, они диктирају све одлуке. Остали статирају у кукурузу и дају изјаве. Тамо где претње и уцене ММФ-а не успеју, тамо где не успеју да државе задуже, да корумпирају издајничке власти и опљачкају све националне ресурсе-тамо ММФ пошаље ЦИА да направи лажне револуције и НАТО да на крају бомбардује непослушне као последњу меру „фискалне консолидације“!

Тамо где је ММФ задовољан, задужене земље плачу. ММФ финансира издајнике и корумпиране владе да се што више задуже, да би уништили све ресурсе државе, да би упропастили домаћу производњу, да би сахранили домаће пољопривреднике, уништили младе и зауставили рађање деце.

На крају приче ММФ доводи такозване „инвеститоре“ од којих су сви америчке корпорације под маском „светских фирми“ да покупују домаће фабрике, плодну земљу, питке изворе воде, руде, електране, телекомуникације и све што иоле вреди по ценама које они понуде- а то је за шаку долара.

Затим „страни инвеститори“ преузимају буквално вођење државе, диктирају промене закона и устава себи у корист даље пљачке, а на крајњу штету и уништење народа државе коју черече.

Страни власници потом дижу цене струје, воде, енергената, а здравство и школство постају приватне институције доступне само издајничким сарадницима. Плате радника су све мање, увоз отровне и јефтине хране све већи, док се квалитетни локални производи одвозе у њихове земље по багателним ценама.

Бива све мање образованих и све мање здравих људи, што резултује крајњом окупацијом државе која је жртва САД и ММФ, а ако се народ прибере и побуни, тада се прети „демократијом“ и заштитом „људских права“ које уводе НАТО бомбе.

Земља која постане плен ММФ-а убрзо изгуби сва богатства- експлоатација њених добара, шта год да је у питању: нафта, гас, вода, руде, храна, шуме, минерали- толико је брза и исцрпљујућа, да читаве државе за пар година остану голе и опљачкане и наравно у вечитим дуговима.

Новац који ММФ наводно „даје“ за кредите са највећим каматама готово никада не уђе у земљу: земље се задужују на огромне износе, а у реалности само издајнички политичари и диктаторски режими које ММФ намеће добијају по пар стотина милиона долара за своје кампање.

Када једном наметнути режими освоје власт, заједно са ММФ-ом врши се сатирање државе и физичко уништење народа путем сиромаштва, глади и уништењем бесплатног здравства и образовања.

Рађају се генерације сиромашних и необразованих људи који раде за било колику плату коју страни освајачи понуде, а то је готово увек само довољно да преживе најјачи и најотпорнији- све док не уђу у старост и болести од исцрпљења. Тада заврше на улици као бескућници или по затворима као криминалци.

Тим разрађеним путем, САД које имају само 4 % светског богатства у природним ресурсима отимају преко ММФ-а и НАТО пакта 45% светских ресурса од других народа и држава.

Од 190 држава света, чланица УН,  САД у 120  земаља имају 1.500 војних база које су тамо саградили што на превару под именом НАТО алијансе, што голом силом и окупацијом. Уједињене нације, Светска банка, Светска трговинаска организација, Светска здравствена организација, Европска унија, ММФ- све су то маске иза којих стоје САД,тј. амерички мултимилијардери.

И зато што ти болесни и сулуди богаташи владају америчком администрацијом и вршљају, жаре и пале по целом свету- због тога влада хаос у међународним односима, сиромаштво у 80% целог света, а 20% ненормално богатих је управо у САД и Великој Британији- старим и новим колонизаторима и освајачима.

Само 22 земље света Велика Британија није успела да освоји и опљачка. У данашњем свету, САД су на добром путу да учине исто, али негде путем „меке“ силе као што су њихове телевизије, невладине организације и корпорације, а у 120 земаља то је путем голе и сурове војне силе.

Зато све државе које одбију да се задуже код ММФ-а и сви политичари који одбију да издају своју државу, заврше у вештачки изазваним револуцијама, у којима САД отворено финансира „побуњенике“, а ЦИА обучава паравојне формације, све док државу коју желе да опљачкају не сломе и не потчине.

Сирија је једна таква жртва. Сирија која се једва ослободила британских колонизатора, врло брзо је одбацила „помоћ“ ММФ-а и окренула се Русији за зајмове и помоћ. Када је Сирија уз помоћ Русије отплатила дугове ММФ-у, а Башар ел Асад одбио да ради против свог народа, почела је америчка стара прича и сценарио за окупацију.  Приче о људским правима, исценирано „насиље“ власти и слични холивудски трикови САД машинерије рата и пљачке: фабриковане лажи и пропаганда са ЦНН-а и из свих америчких организација- јавних и тајних.

Када је Русија 2005. године  отписала и 13 милијарди дуга Сирији, да би Сирија наставила свој опоравак од ММФ-а и изградњу модерне државе- САД су отпочеле да помажу исламске фундаменталисте, екстремисте, муџахедине, талибане, терористе и све могуће бандите и назвала их „опозицијом“. Та тзв. опозиција израсла је у највеће зло 21.века: кукавичку, умоболну, насилну Исламску републику!

Руска акција од само 15 дана бомбардовања у Сирији је показала да су САД мазиле и пазиле терористе, а рушили не Асада већ сиријски народ. Американци су затим организовали и усмерили колоне избеглица  према Европи, јер је Европа почела да се буди и ослобађа челичног стиска САД и НАТО банде.

Европа је почела да сарађује поштено и равноправно са Русијом. Европски национални покрети се дижу и буне у Грчкој, Шпанији, Француској, Немачкој, Португалу, Бугарској, Мађарској, Аустрији. Дижу се Пољска, Чешка и Словачка.

Шведска и Норвешка се буне против Брисела и таласа емиграната који прете да да их прогутају и уведу у економску кризу.
Исланд је напустио Европску Унију, одавно штампа свој новац и не сарађује више са ММФ-ом- и добро им је ! Исланд више није у кризи.

Цела Јужна Америка се окренула против САД  и ММФ-а. Боливија је од поробљене нове колоније Американаца и Британаца постала суверена и слободна држава, али након што је одједном настао народни покрет од 70% становништва против издајничких „елита“ и ММФ окупатора. Све што су стране корпорације, углавном америчке и британске отеле и купиле на превару, национална влада је вратила свом народу- фабрике воде, изворе гаса, земљу и одбацила лажне дугове ММФ-а. Боливија је та земља у којој народ није могао да плаћа цену воде британским власницима водовода, а када су људи по шумама почели да скупљау кишницу, Британци су послали приватне војске да туку жене, децу и очајне људе. Даклем, ако не можете да платите воду- умрите од жеђи- то је политика ММФ-а и старих добрих колонизатора и империјалистичког смрада! То је била последња кап за народ Боливије- без билборда, без телевизије, без новца за „кампање“ народ је отерао ММФ, стране корпорације и шутнуо Америкаце напоље! То је било јако лековито за целу Боливију!

И хиљаду пута опљачкана Африка се буди и устаје против ММФ-а и таласа ислама и ИСИЛ-а. Боцвана је прва рекла стоп ММФ-у и данас је здрава држава!
Ниједна држава на свету се није опоравила уз ММФ- ко год је са њима тикве садио у главу су му се разбијале. Од малог проблема ММФ направи кризу, од кризе катастрофу, а на крају пропаст и дужничко ропство!
Зато чим чујете да вам неко спомене ММФ- знајте за кога тај ради и ко га плаћа да уништава нас и нашу Србију.
Чим чујете да нас ММФ хвали, ухватите се за главу, јер то значи да се они приближвају крајњем циљу-  успостављању свог режима са којима ће отети сва наша национална богатства, фирме, оранице, руде, воду и струју.
Ми смо ту, на само корак од краја ММФ окупације: све банке су њихове, сва предузећа под њиховом влашћу, сви токови новца под њиховом контролом.

Да би ММФ опљачкао државни буџет, прописује нам самоубилачке мере штедње: да се уништи привреда, здравство, школство и да се још задужимо и то за кредите и новац који никада нису ни ушли у Србију.

Шта је то у Србији изграђено од 24 милијарди колико смо наводно дужни ММФ-у?
Србији су НАТО тј. САД  криминалном и незаконитом окупацијом и бомбардовањем направили штету од 100 милијарди долара, извршили геноцид над становништвом путем бомби са осиромашеним уранијумом који се распада хиљадама година!
Потом су дошли да нам „дају“ зајам и „помоћ“. А где су тих 24 милијарди евра које смо наводно добили? Издајничке власти у Србији од 1999. године нису саградиле ни путеве, ни мостове, ни фабрике, ни болнице, ни забавишта, ни школе.
Ништа нису добили домаћи привредници ни пољопривредници, ништа није уложено у младе, ни у децу. Ниједна озбиљна фабрика није саграђена: само „приватизације“ тј. преварне продаје наше националне имовине, фабрика, земље и ресурса.

Све по опробаном старом рецепту ММФ-а се дешава и у Србији: вештачко задуживање на папирима, а новца нигде у земљи, корумпирање политичара и власти, потписивање договора и споразума који руше темеље државе и уводе дужничко ропство.
Затим продаја и банкрот и државног и личног власништва, пленидбе имовине и уништење привреде, увознички лоби који гаси сваку домаћу производњу, стране банке које задужују народ да би их опљачкали до кућног прага, уништење јавног здравства и школства, уништење популације, растеривање младих у емиграцију и на крају смрт народа и смрт државе Србије.

ММФ-у и не треба да ико преживи у Србији: њима треба да нас нема па да све овде лепо узму и доведу можда неке емигранте са Блиског Истока да овде живе, када нас више не буде.

Тако су урадили Британци са становницима Јамајке: све до задњег човека и детета су истребили и убили, а онда су на Јамајку довели црне робове из Африке, који су и данас робови и бедници, док и даље влада „елита“ коју су поставили и још увек држе Британци.
На Јамајци црнци су  сиромашни, необразовани а влада међународни криминал и нарко картели. Лечење и образовање су привилигија шачице корумпираних породица, а земља је толико богата, лепа и пуна шанси- узалуд када није слободна!

Ако народ Србије не престане да сања снове о „спасу“ од ММФ-а, ако не устанемо ускоро, ако Србија ћутке буде гледала задњу фазу ММФ окупације- Србија ће нестати.
Јер нас у Србији нема ни 7 милиона, а САД  и ММФ  су сломили и такве многољудне државе као што су Аргентина и Бразил, са  много млађом популацијом, са више природних богатстава и више моћи.

Ипак, сви који су шутнули ММФ, отерали сваки утицај САД и прекинули да плаћају лажне дугове- за само једну годину су опоравили свој народ и државу!

Зато су све земље Јужне Америке које су се ослободле ММФ-а сада чланице великог савеза БРИКС  и уз помоћ Русије су нашле свој нови пут, своје ново тржиште и праве пријатеље.
Они који се и даље као слепац плота држе ММФ-а и САД,  и даље грцају у криминалу, дрогама, корупцији и дуговима: то су Венецуела, Колумбија и земље Средње Америке под чизмом САД, ЦИА, ДЕА и америчких корпорација.

Србија има само један пут у спас.
То је савез са Русијом.
То је прекид „европског пута“ у пакао.
То је покретање наше производње и извоза у земље БРИКС-а.
То је револуција целог овог наметнутог западног система пљачке и трулог империјалног капитализма.

Не дам да нам деца умиру од глади и хладноће.
Не дам да од младих праве робове који ће за стране лешинаре да раде од 15-те године у „дуалном“ систему образовања за будуће слуге и тежаке.
Ово је  Теслин народ, ми нисмо робови ни слуге,а нисмо робовласници ни освајачи.
Ми смо слободни и праведни народ, ми смо потомци хероја и јунака.
Ми смо деца Немањића, Обилића, цар Лазара, цара Душана, синови и кћери Степе Степановића, Карађорђа, Синђелића, Мишића, војводе Бојовића, мајора Гавриловића.
Не дам Косово никада, док сам жив и док дишем, а нећу га дати ни када умрем.
Не дам своју кућу ни ливаду, не дам свој шљивак и виноград.
Не дам наше планине и реке, не дам наше бање и изворе.
Не дам те Србијо, јер си моја отаџбина, моја дедовина, моја постојбина, моја колевка и мој једини сан.
Нећу да се покорим пљачкашима и окупаторима.
Нећу да ћутим и гледам смрт мог народа и смрт моје државе.
Нећу да се клањам издајницима на власти.
Не дозвољавам да по мени газе лопине, вуцибатине, сецикесе, пропалитети и издајници свих сорти.
Не дам да ми семе и племе затиру западни крволоци.
Не дам на своје и никада нећу пристати на крај без борбе.

И зато сви у једну армију, сви у један фронт одбране.

Сви заједно као у Аргентини, Боливији, на Исланду и другде где је народ устао против сопствених велеиздајника тако масовно да су одували и издајице и њихове моћне господаре у једном даху.
Србија то жели, Србија то може!

Сада је време да се будимо.
Нећу да гледам девојчице како падају од глади и смрзавају се на улицама Србије!
Нећу да српски дечаци као Оливер Твист моле за још једну чинију каше!
Нећу да по налогу Сороша и другог олоша храним и појим емигранте из белог света, док се мој род, моје племе пати и умире од глади.

Нека САД , Велика Британија и остали чланови НАТО алијансе пошаљу своје авионе и бродове по избеглице, азиланте и економске емигранте из Африке и Азије, којима су лично они уништили државе, фабрике и куће.
Не дам да мој народ трпи глад, хладноћу и болештине, а да се из српског буџета хране странци који нам не мисле ништа добро и који су подржали окупацију Косова и терористе из УЧК.

Кад се Србија постара за последњу нашу сиротицу, за последњу нашу избеглицу, када овде не буде више гладних и бедних, тада ће Србија да се стара и за друге.
Доста ми је више тих западних кукумавчења над „јадним избеглицама“ које тајно трпају у наше касарне и  стављају нама на терет, док они затварају своје границе!
Не верујем ни реч Западу који ће једног јутра да затвори све своје границе и да нам овде остави своје проблеме и стотине хиљада агресивних и гладних емиграната.

Нећу да плаћамо кредите и камате које народ Србије није потрошио.
Ево вам господо из ММФ-а ваши штићеници и плаћеници, па са њима пребијајте милијарде дуга који није ни мој, ни мог комшије, нити икога у Србији сем марионетских, лоповских и наметнутих власти.

И не сањајте више да се Србија плаши ваших лајавих плаћеника који прете НАТО пактом и САД преко телевизија!
Цели свет је видео да су то лутке од сламе и напупмани балони: један ударац Русије и једно „боц“ су показали „моћ“ Америке. Пуф!
Можете да расписујете изборе сваког месеца, можете да мењате Устав на превару, можете све телевизије да заузмете и да лажете 24 сата.
Можете и даље да потписујете издаје и преваре по Бриселу, Берлину и Вашингтону.
Али ви нисте Србија, ви нисте народ.

Ви те изроди и западне слуге.
Када вас Запад искористи до краја, пустиће вас низ воду- право у канализацију.
А Србија ће устати уједињена и у савезу са Русијом још једном постати слободна и јака.
За вама изродима и издајницима нико се неће ни окренути.
Нико за вама неће жалити, нити ће вам пружити руку када вас западни господари згазе.
Само пожурите да што пре и последњи наивци у Србији угледају ваше право лице.
Што пре доведите народ да спава на улици, да скупља кишницу и поново пали петролјске лампе- то ће се пре народ опаметити.
Ко не жели да одговара, боље би било да пакује кофере и да размишља где ће побећи када пукне тиква са Западом.
Ко не жели да се срами себе и да робија до краја живота, боље би било да напусти редове издајника и да стане на страну свог народа.

Зна Србија шта ко ради и ко са ђаволом тикве сади.
Не ћути Србија јер се плаши, а ни зато што се слаже са велеиздајом која је у току.
Србија ћути само онда кад се спрема за устанак.
Ја сам срећан што ћу ипак за свога живота видети сунце слободе, крах Америке и НАТО банде и што ћу бити у првим редовима народног покрета који ће одувати  ово зло и наопако семе издајништва.
Мој чукун-деда се родио под турском окупацијом и погинуо борећи се за слободу.
Мој прадеда је страдао на Солунском фронту терајући Аустро-угаре са наше свете земље.
Мој деда оца није ни видео, нити му гроб посетио на Зејтинлику, а једва је преживео бугарске бајонете и немачке стрељачке одреде смрти.
Мој отац се родио под комунистичком окупацијом и кришом ме васпитавао у духу српства и православља. Кришом ме баба носила у цркву на крштење и учила ме да певам Светом Сави.
Ја сам живео под режимом Слободана Милошевића и сенци крвавих ратова од 1991 до 1999. у којима је све српско сатрто и прогоњено од Драве до Саве, од Триглава до Шар-планине.
Ја сам гледао како поново раде усташке јаме и крваве каме, како поново на српску нејач кидишу балије и шиптарске банде.
Младост сам провео у санкцијама, на ратиштима широм Србије борећи се против НАТО пакта, а онда ме је Милошевић прогласио за терористу и стрпао у затвор путем монтираног процеса да би ме ућуткао.
Најбоље године живота су ми потом појели жути скакавци из ДОС-а и ДС-а, а и дан данас живим у окупираној земљи под чизмом НАТО  пакта.

Али зато ће моји синови да живе у слободној и праведној Србији, кунем се чашћу и животом, као и сва деца моје СРБИЈЕ!
Али зато ће моји  синови поново да служе војску поносно и да буду у првим редовима армије која ће са Русијом ослободити Косово.
Али зато ће моје ћерке да уче руски језик и да буду слободне и образоване младе жене, а не старлете, ни стриптизете,  нити собарице за Арапе из Београда на води!

Чувај здравље Србијо.Спремај се за отпор окупацији.
Крепи се и снажи се народе мој, јер наше време поново долази.
Васкрсла је и устала Русија.Устаће и препородиће се и пркосна Србија.
Српски народни фронт вам каже: стараћемо се!

Чувајмо веру, наду и љубав- не дајмо да Србија постане девојчица са шибицама, да умре на улици смрзнута и гладна, јер тако каже ММФ банда!

Србија је скромна и драга Пепељуга, устаће из беде и пепела и заблистати по ко зна који пут.
Узалуд маћеха Европа намешта сплетке и гура нас на под, у рите и прње.
Мајка наша Русија брижно бди над нашом судбином и увек је ту за нас, чак и када Србија ради против себе, Русија ради за нас.
Зато Србији није место на пиру крволока у Бриселу, ни на НАТО самитима силеџија и убица,  већ на балу у Москви!
Пепељуго, пробуди се и позови своју мати да те сачува. Сат већ куца пет до поноћи!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija