boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Пружена рука Русије није добра Србији- Русија нас окреће ка сунцу, а наша власт се окреће ка к....- па сад кукају како их Европска унија ј...

Па шта сте мислили? Сви српски непријатељи су део НАТО или Европске уније-фашистичка Немачка, Турска, бивше империјалистичке освајачке силе Француска и Британија, бивша Аустроугарска империја из које на Србију вриште чак и бивше слуге и коњушари Аустроугарске, Хрвати, "Бошњаци" и Словенци.

Шта очекујете од оних који су нас са задовољством клали, набијали на колац, черечили и бајонетима боли до смрти? Шта очекујете од "Европе" која је одувек покушавала да нас прегази и пороби...Шта очекујете од САД који су на нас бацили хиљаде тона свог радиоактивног отпада?

А Русија увек стоји уз нас и брижно гледа како изгубљена Србија главиња ка паклу и у гротло једне труле скаламерије која ће сама себе појести. Европу ће због сопствене глупости и алавости прогутати нова сеоба народа са далеког Истока и из гладне Африке- милиони ће тек надирати да заузму силом и мноштвом нашу плодну земљу, воде, наше празне и опустеле куће.

И док се цели свет спрема за одбрану својих граница и своје слободе, Србија међу својим крвницима тражи пријатеље и дозвољава да "наш"амбасадор у САД пљује по Путину и Русији!

Србија дозвољава да Чедомир Јовановић шири дезинформације и да отворено даје лажне изјаве о "руској шпијунажи" у Србији.

Пета колона ради убрзано и свом силом жели да раздвоји српски народ од Русије.

Тамо неки комунистићки испрдак од "аналитичара" тврди да ће Србија постати "руска губернија". Камо лепе среће да постанемо руска гунернија- тј. покрајина! У овој ситуацији то би нам био спас!

Али господо драга из пете колоне, нисте ви џабе купљени за ситне паре да лајете на Русију-купљени сте јер сте заиста неписмене трећекласне џукеле и зато и не знате да Русији нису потребне никакве нове губерније!

Русија је, дебили једни издајнички, НАЈВЕЋА И НАЈБОГАТИЈА ДРЖАВА СВЕТА!

Друго, бандо једна плаћеничка, Русија НИКАДА никога није поробила нити освајала нове територије!

Па и сада је Евроазијска унија најнапреднија и најпоштенија унија на свету. Само када би овај залуђени народ прочитао услове смрдљиве Европске уније која има фашистичке услове за чланове у односу на фер и поштене услове Евроазијске уније која само нуди корист и сарадњу чланицама и НИКОМЕ се не меша у унутрашња питања.

Али, Србија је на психоделичним дрогама и под медијским терором Европе, тако да нас чека сурово буђење. Да ли ћемо и сада, још једном имати снаге да после издаје и пропасти устанемо из пепела и још једном пробијемо Солунски фронт?

Моје је мишљење да овога пута треба терати до Берлина, где ћемо се срести са браћом Русима...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija