boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

zavetПостаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Косово прва је реч нашег завета: ако не одем ја, да доле оде мој син, мој унук, да се српски барјак завијори широм Косова и Метохије наше, да се ослободи Грачаница од жица и напасти туђе.
Већ данас ожалимо све наше страдале, погинуле, мучене и мртве. На њиховој жртви саградимо темеље светле и славне Србије- покренимо све способне и храбре који на овој светој земљи хероја живе.
Већ данас да проговориш  Србијо- ко си, шта си , где си и шта хоћеш!
Не може се више и с Богом и с Ђаволом – у невољи Богу се молити, а клањати се Ђаволу и с Ђаволом кућу градити.
На Истоку сунце сија и са сваком зором ту се живот рађа.
На Западу мрак је црни и смрт тамо и хладноћа нашу душу вреба!
Ако не знаш ко си, погледај у нашу прошлост- слике ту су хероја и светаца наших.
Ако ти мрак са Запада поглед мути, погледај у сунце – на Истоку оно стоји!
Ако мислиш да смо мали и сами, као што душмани лажу- осврни се око себе, на сваком кораку, на свакој стази трагови борбе стоје, гробови наши поносних отаца што на нас гледају и пазе!

Опширније...

Много је наших славних предака уградило у темеље Србије своје животе, своју љубав и своје знање. Завештање Стефана Немање смо требали да учимо још у основној школи уместо других непотребних „знања“ са Запада. Ипак, није касно!
Данашња Србија можда много боље може да разуме упозорење Светог Симеуна Мироточивог- иначе оца Светог Саве и Стефана Првовенчаног. Да смо ово завештање учили од малих ногу и преносили га са генерације на генерацију као животну истину и упозорење Србима- данас не би били ту где јесмо. Они који су у Србији прихватили лажи немачке историјске групе, избрисали су хиљаде и хиљаде година постојања Србије и нашег народа на Балкану.
Зато Србија данас слави само 200 година државности, а то је уствари само прослава ослобођења од Турака. Србија као држава треба да слави 20 векова постојања- јер и пре Немањића та држава се зачела од нуле и полако расла. Трагови су на све стране закопани у земљи која чека праве српске научнике и археологе да направе ред у шуми лажи којима су нам непријатељи отели порекло и древне корене. Прочитајте ово свето завештање, па ми реците да ли је иједна једина реч нетачна!

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija